Football Talk

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας των οπαδών της Μπαρτσελόνα για το «φιάσκο» των εισιτηρίων με την Άιντραχτ

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας των οπαδών της Μπαρτσελόνα για το «φιάσκο» των εισιτηρίων με την Άιντραχτ

Μετά το πρωτοφανές περιστατικό με την παρουσία 30.000 φίλων της Άιντραχτ Φρανκφούρτης, στο Κάμπ Νου ο κόσμος της Μπαρτσελόνα δε θα μείνει με σταυρωμένα τα χέρια αποφασίζοντας να πάρει δραστικά μέτρα.

Οι οπαδοί των «μπλαουγκράνα» φαίνεται ότι είναι αποφασισμένοι να μην αφήσουν να περάσει στα «ψιλά» το γεγονός ότι 30.000 φίλοι της Άιντραχτ Φρανκφούρτης βρέθηκαν στο Καμπ Νου, για τον επαναληπτικό προημιτελικό του Europa League.

Iσπανικά δημοσιεύματα κατακεραυνώνουν τη διοίκηση της Μπάρτσα, χαρακτηρίζοντας ως σκάνδαλο το συγκεκριμένο συμβάν, με τον πρόεδρο του συλλόγου Ζοάν Λαπόρτα να το χαρακτηρίζει ως ντροπιαστικό.

Σύνδεσμος οπαδών της ομάδας με την επωνυμία Nostra Ensenya, αποφάσισε να προχωρήσει σε πορεία διαμαρτυρίας, μια ώρα πριν την αναμέτρηση της Δευτέρας (18/04) με την Κάδιθ για την 32η αγωνιστική της La Liga

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Πρόκειται για τη μεγαλύτερη ταπείνωση που θυμόμαστε στο σπίτι μας, την εισβολή από αντίπαλους οπαδούς και με την έγκριση του τρέχοντος διοικητικού συμβουλίου, γεγονός που θέτει σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα των φιλάθλων μας" και οφείλουμε "να δείξουμε τη δυσαρέσκεια μας για το ότι μετατρέπουν τα συναίσθημά μας και την αγάπη για την ομάδα σε επιχείρηση».


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0