Football Talk

Λάτσιο – Τορίνο 1-1: Έδωσε το φιλί της «ζωής» ο Ιμόμπιλε και έγραψε ιστορία!

Λάτσιο – Τορίνο 1-1: Έδωσε το φιλί της «ζωής» ο Ιμόμπιλε και έγραψε ιστορία!
Δεν εντυπωσίασαν οι «λατσιάλι» αλλά γλίτωσαν την οδυνηρή ήττα από την Τορίνο, χάρη στο 25ο γκολ του Τσίρο Ιμόμπιλε (1-1).

Λάτσιο και Τορίνο αναμετρήθηκαν στο Στάδιο Ολίμπικο για να κλείσουν το πρόγραμμα του Σαββάτου (16/4) στη Serie A  με την ομάδα του Ιβάν Τζούριτς να χάνει ένα σπουδαίο «διπλό» στην πρωτεύουσα μέσα από τα χέρια της, καθώς ο Τσίρο Ιμόμπιλε «ξαναχτύπησε» στο τέλος.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν αρκετά ισορροπημένο με τις δύο ομάδες να βρίσκουν εστία μόλις μία φορά αλλά την Τορίνο να έχει συνολικά πέντε τελικές ευκαιρίες και ένα δοκάρι με τον Γκλέισον Μπρέμερ, σε σχέση με τους «λατσιάλι» που είχαν μόλις δύο. Παρόμοια και η κατοχή που μοιράστηκε στο 50%.

Στις αρχές του δευτέρου μέρους οι φιλοξενούμενοι ήταν μία ανάσα μακριά από το προβάδισμα με τον Φελίπε Άντερσον να αρνείται πάνω στη γραμμή το γκολ από τον Αρμάντο Ίτσο. Τελικά, ο γόρδιος δεσμός λύθηκε για τους «βυσσινί»  στο 56ο λεπτό χάρη στην άπιαστη κεφαλιά του Πιέτρο Πελέγκρι, έπειτα από πολύ ωραία σέντρα του Ρικάρντο Ροντρίγκεζ.

Στη συνέχεια η ροή του αγώνα άλλαξε χέρια και η Λάτσιο πίεσε για το γκολ και έχασε τεράστια ευκαιρία για να ισοφαρίσει στο 76’ με την κεφαλιά του Σερτζέι Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς να σταματάει στη γραμμή, ύστερα από εκπληκτική επέμβαση του Ετρίτ Μπερίσα.

Βέβαια, οι γηπεδούχοι δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη και ο αρχηγός της ομάδας με καρφωτή κεφαλιά ισοφάρισε στο φινάλε (90+2’) και έγινε ο πρώτος Ιταλός ποδοσφαιριστής που σκοράρει τουλάχιστον 25 γκολ σε τρεις σεζόν ιταλικού πρωταθλήματος.

Οι ενδεκάδες:

Λάτσιο (Μαουρίτσιο Σάρι): Στρακόσα, Λατσάρι, Πάτρικ (43’ Λούιζ Φελίπε), Ατσέρμπι, Μάρουσιτς, Λέιβα (69’ Κατάλντι), Μιλίνκοβιτς - Σάβιτς, Αλμπέρτο (69’ Μπάσιτς) Ζακάνι, Άντερσον (85’ Ρομέρο), Ιμόμπιλε

Τορίνο (Ιβάν Τζούριτς): Μπερίσα, Ροντρίγκεζ, Μπρέμερ, Ίτσο (51’ Ζίμα), Λούκιτς, Ρίτσι, Βοιβόντα, Έινα (74’ Σίνγκο), Πομπέγκα (87’ Μποντζιόρνο), Μπρέκαλο, Μπελότι (46’ Πελέγκρι)

Φοίβος Πεφάνης

www.bnsports.gr

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0