Football Talk

Μπάγερν: Νέες διαπραγματεύσεις με Λέβα, όλα ανοιχτά για το μέλλον του

Μπάγερν: Νέες διαπραγματεύσεις με Λέβα, όλα ανοιχτά για το μέλλον του
Η παραμονή του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι στο Μόναχο είναι στον αέρα με αρκετούς να τον εμφανίζουν πολύ κοντά στη Μπαρτσελόνα, όπως δήλωσε και αποκλεσιτικά στο BN Sports ο έγκυρος Ιταλός δημοσιογράφος, Τζιακόμο Ιακομπέλις. Όμως η Μπάγερν δεν φαίνεται διατεθειμένη να τα παρατήσει έτσι εύκολα.
Ο Πολωνός σούπερ-σταρ είναι το πιο hot όνομα της επερχόμενης μεταγραφικής περιόδου. Το βαρύ «κανόνι» της Μπάγερν Μονάχου είναι με το ένα πόδι εκτός Γερμανίας, με τις φήμες για την φυγή του το επερχόμενο καλοκαίρ ολοένα και να φουντώνουν.

Ο Λέβα δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2023 με τους Βαυαρούς, όμως η καθυστερημένη στάση τους στις συζητήσεις περί ανανέωσης, φαίνεται πως τον έχουν δυσαρεστήσει. Παρόλα αυτά, οι Γερμανοί δεν πρόκειται να αφήσουν τα όπλα αμαχητί για ένα τόσο σημαντικό περιουσιακό τους στοιχείο.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να βάλουν ως προτεραιότητα το ζήτημα της ανανέωσης του συμβολαίου του Πολωνού, με σκοπό να καλύψουν το χαμένο χρόνο και να τον πείσουν να παραμείνει για στο Μόναχο. 

Ο γερμανικός σύλλογος, μέσω του διευθύνοντα συμβούλου, 'Ολιβερ Καν, διέψευσε ότι ο Λεβαντόβσκι θα αποχωρήσει το καλοκαίρι, με την «Athletic» να αναφέρει πως οι δύο πλευρές θα καθίσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων το προσεχές διάστημα, ώστε να βρεθεί λύση κάποια λύση στο σπουδαιότερο μεταγραφικό γρίφο.

Ωστόσο, οι Βαυαροί είναι προτίθενται να του προσφέρουν μονάχα μία ακόμη σεζόν συμβόλαιο, ενώ ο Πολωνός επιζητά τουλάχιστον τουλάχιστον κλειστό διετές για να παραμείνει κάτοικος Μονάχου.

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0