Football Talk

ΑΕΚ: Δείχνει ότι μπορεί να πετύχει το στόχο της με προπονητή

ΑΕΚ: Δείχνει ότι μπορεί να πετύχει το στόχο της με προπονητή
Οργασμός επαφών και συζητήσεων της διοίκησης με υποψήφιους τεχνικούς – Η τελική επιλογή και η αντίστροφη μέτρηση…

Γράφει ο Θοδωρής Καρβουνιάρης

Εξ αρχής ο στόχος της διοίκησης της ΑΕΚ, στο θέμα του νέου προπονητή, ήταν να τον έχει κλείσει μέσα στον Απρίλιο. Ηδη έχουμε διανύσει τις πρώτες 16 ημέρες του μήνα. Αυτές τις δυο πρώτες εβδομάδες δεν είχαμε κάποια τελική εξέλιξη. Είχαμε όμως πολλές συζητήσεις με υποψήφιους τεχνικούς. Οι άνθρωποι της ΑΕΚ έκαναν και οι ίδιοι ταξίδια στην Ευρώπη, ενώ μάνατζερ προπονητών ταξίδεψαν στην Αθήνα και ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις του Δικεφάλου. Οι μάνατζερ των Ρούντι Γκαρσία, Ντι Φραντσέσκο και του Μαουρίτσιο Πελεγκρίνο ήταν μερικοί από τους εκπροσώπους υποψήφιων προπονητών που ήρθαν στην Ελλάδα και μίλησαν με τους διοικούντες. Ανάμεσα σε Ντι Φραντσέσκο και Πελεγκρίνο, ο πρώτος δείχνει να είναι πιο μπροστά, αλλά δεν είναι μόνος!

Εκτός των παραπάνω υπάρχουν άλλες δυο σοβαρές περιπτώσεις καλών προπονητών από το ίδιο ψηλό ράφι που η ΑΕΚ συζητά μαζί τους και τα ονόματά τους δεν έχουν βγει ακόμη στο «φως». Πού βρισκόμαστε τώρα; Στις τελικές συζητήσεις! Ναι, η ΑΕΚ βρίσκεται σε καλό επίπεδο επαφών προκειμένου να πετύχει το στόχο της και να κλείσει τον επόμενο προπονητή της μέσα στον Απρίλιο!

Ο μεγάλος όσο και δύσκολος στόχος είναι ο Ρούντι Γκαρσία, η περίπτωση του οποίου δεν έχει κλείσει. Υπάρχει ακόμη ένα παραθυράκι… Εκτός του Γκαρσία υπάρχουν άλλες δυο καλές περιπτώσεις που κερδίζουν πόντους. Όπως και να ‘ χει φαίνεται πως μετράμε αντίστροφα για να έχουμε τελικά νέα όσον αφορά τον επόμενο προπονητή της ΑΕΚ. Ο πήχης έχει μπει ψηλά και όλοι περιμένουν καλά μαντάτα, με τις συζητήσεις να κορυφώνονται τις επόμενες ημέρες.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0