Football Talk

Serie A: Αθώωση για Νάπολι και Γιουβέντους για την υπόθεση «plusvalenze»!

Serie A: Αθώωση για Νάπολι και Γιουβέντους για την υπόθεση «plusvalenze»!

Η Αθλητική Δικαιοσύνη με ανακοίνωσή της, αθώωσε σε πρώτο βαθμό τη Γιουβέντους, τη Νάπολι και όλους τους υπόλοιπους κατηγορούμενους για την υπόθεση υπερκοστολογημένων μεταγραφών.

Μπορεί ο αθλητικός εισαγγελέας να είχε εισηγηθεί μεγάλες ποινές και τιμωρίες για τον πρόεδρο της Γιουβέντους, Αντρέα Ανιέλι και για τον ιδιοκτήτη της Νάπολι, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, όμως τελικά η υπόθεση των υπερκοστολογημένων μεταγραφών φαίνεται πως παύει να ισχύει.

Αναλυτικότερα, στο σκάνδαλο «plusvalenze» κατηγορήθηκαν 11 ιταλικές ομάδες και 59 φυσικά πρόσωπα, όμως η Ιταλική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία κατέληξε πως δεν γίνεται να εκτιμήσει την πραγματική αξία ενός ποδοσφαιριστή και όλοι οι κατηγορούμενοι αθωώθηκαν.

«Το Εθνικό Ομοσπονδιακό Δικαστήριο υπό την προεδρία του Κάρλο Σίκα αθώωσε όλες τις εταιρείες, τους διευθυντές και τους διαχειριστές των συλλόγων που είχαν παραπεμφθεί από τον ομοσπονδιακό εισαγγελέα για λογιστικές υπεραξίες και υπερβάσεις των ορίων των λογιστικών αρχών. Οι λόγοι θα αποκαλυφθούν τις επόμενες μέρες», ανέφερε στην ενημέρωση της η Ομοσπονδία.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0