Football Talk

Κάνει… πίσω η οικογένεια Ρίκετς για την αγορά της Τσέλσι!

Κάνει… πίσω η οικογένεια Ρίκετς για την αγορά της Τσέλσι!

Οι ιδιοκτήτες των Chicago Clubs, Τομ και Λόρα Ρίκετς επιβεβαίωσαν πως θα αποσυρθούν από την τελική διαπραγμάτευση για την αγορά της αγγλικής ομάδας, Τσέλσι. 

 

Ο Ρομάν Αμπράμοβιτς έχει ανακοινώσει από τις 2 Μαρτίου πως οι «μπλε» έχουν μπει σε πωλητήριο, καθώς ο ίδιος θέλει να κρατήσει μακριά την ομάδα από αυτό τον πανικό που επικρατεί γύρω από το όνομά του αλλά και την εισβολή που έχει πραγματοποιήσει η χώρα του, Ρωσία,  στην Ουκρανία.

Έτσι λοιπόν η οικογένεια Ρίκετς μαζί με τους Αμερικανούς δισεκατομμυριούχους Κεν Γκρίφιν και Νταν Γκίλμπερτ αποφάσισαν την Παρασκευή (15/4) να αποσύρουν το ενδιαφέρον τους από την Λονδρέζικη ομάδα.

Μάλιστα, η οικογένεια Ρίκετς έβγαλε και σχετική ανακοίνωση για την απόφαση αυτή:

«Το γκρουπ Ρίκετς-Γκρίφιν-Γκίλμπερτ αποφάσισε μετά από προσεκτική αξιολόγηση, να μην προχωρήσει στην τελική προσφορά για την αγορά της Τσέλσι. Κατά την διαδικασία της τελικής προσφοράς έγινε και πιο ολοένα φανερό ότι συγκεκριμένα προβλήματα δεν μπορούσαν να αντιμετωπιστούν, δεδομένης της μη συνηθισμένης δυναμικής της διαδικασίας πώλησης της ομάδας». 

Έτσι λοιπόν ο ιδιοκτήτης των LA Dodgers, Τοντ Μπόελι, ο Σερ Μάρτιν Μπρότον και ο συνιδιοκτήτηςτων Boston CelticsΣτιβ Παλιουκά είναι οι εναπομείναντες που ενδιαφέρονται για την αγορά των «Πρωταθλητών Κόσμου».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0