Football Talk

Τσάβι: «Η Άιντραχτ ήταν καλύτερη από μας και στα δύο παιχνίδια και της αξίζουν συγχαρητήρια»

Τσάβι: «Η Άιντραχτ ήταν καλύτερη από μας και στα δύο παιχνίδια και της αξίζουν συγχαρητήρια»
Ύστερα από την ήττα και τον αποκλεισμό της Μπαρτσελόνα από την Άιντραχτ, ο τεχνικός των Καταλανών, σε δηλώσεις του, αναγνώρισε την ανωτερότητα της γερμανικής ομάδας στα δύο παιχνίδια και έδωσε συγχαρητήρια στους νικητές.
Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης με μία εκπληκτική εμφάνιση κόντρα στη Μπαρτσελόνα στο «Καμπ Νου» (3-2), πήρε μία τεράστια πρόκριση στα ημιτελικά του UEFA Europa League. Μετά τον αγώνα, ο προπονητής των Καταλανών, Τσάβι, έκανε δηλώσεις δίνοντας συγχαρητήρια στους Γερμανούς, αναγνωρίζοντας παράλληλα ότι και στα δύο παιχνίδια της σειράς ήταν καλύτεροι από την ομάδα του.

«Η Άιντραχτ ήταν καλύτερη από μας και στα δύο παιχνίδια και της αξίζουν συγχαρητήρια. Δεν ήμασταν σε καλή μέρα, δεν μπορούσαμε να επιτεθούμε σωστά. Ήρθε το πέναλτι νωρίς, μετά ένα φοβερό γκολ για το 0-2 και από εκεί και πέρα δεχόμασταν συνεχώς χτυπήματα. Κάναμε λάθη που στην Ευρώπη τα πληρώνεις και είμαστε απογοητευμένοι γιατί είχαμε μεγάλες προσδοκίες για αυτή τη διοργάνωση. Αν είναι μια αποτυχία, ας μας βοηθήσει να μάθουμε», τόνισε ο Τσάβι.

Παράλληλα σχολίασε και την παρουσία των οπαδών της Άιντραχτ στο γήπεδο, λέγοντας «Περίμενα 70,000-80.000 φιλάθλους μας στο γήπεδο, αλλά δεν ήταν έτσι. Η κερκίδα ήταν σχεδόν μοιρασμένη και η ατμόσφαιρα δεν μας βοήθησε. Ο σύλλογος εξετάζει τι συνέβη».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0