Football Talk

Έφυγε από τη συνέντευξη Τύπου ο Σιμεόνε: «Δεν είμαστε και τόσο ανόητοι» (video)

Έφυγε από τη συνέντευξη Τύπου ο Σιμεόνε: «Δεν είμαστε και τόσο ανόητοι» (video)

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε έριξε βολές κατά του Πεπ Γκουαρδιόλα, πριν σηκωθεί και φύγει από τη συνέντευξη Τύπου του.

Η αναμέτρηση ανάμεσα στην Ατλέτικο Μαδρίτης και τη Μάντσεστερ Σίτι για τον αγώνα-ρεβάνς των δύο, μύριζε μπαρούτι εξ αρχής! Και φυσικά στον αγωνιστικό χώρο είδαμε την βόμβα να… εκρήγνυται.

Τα επεισόδια ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων συνεχίστηκαν και στη φυσούνα του Μετροπολιτάνο, ωστόσο τα πράγματα δεν έμειναν εκεί. Στη συνέντευξη Τύπου ο Ντιέγκο Σιμεόνε δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα νεύρα του, γεγονός που φάνηκε και με το παραπάνω.

Αρχικά ο Πεπ Γκουαρδιόλα σχολίασε το αμυντικό στήσιμο του Σιμεόνε μετά το πρώτο παιχνίδι λέγοντας πως: «Αισθανθήκαμε ότι θα έπαιζαν 3-5-2, μετά προσαρμόστηκαν και πήγαν στο 5-5-0, κάτι που στην προϊστορική εποχή και σήμερα είναι πολύ δύσκολο να επιτεθείς».

Ο Αργεντινός κόουτς όταν ρωτήθηκε αν αισθάνθηκε ασέβεια από τα σχόλια του αντίπαλου προπονητή τόνισε ότι: «Δεν χρειάζεται να έχω τέτοια άποψη. Δεν νομίζω ότι θα μιλήσει άσχημα ή καλά. Συχνά, οι άνθρωποι που μιλάνε πολύ καλά και είναι πολύ έξυπνοι, καταφέρνουν να σε επαινούν με περιφρόνηση. Αλλά όσοι από εμάς ίσως έχουμε μικρότερο λεξιλόγιο δεν είμαστε και τόσο ανόητοι».

Στη συνέχεια ρωτήθηκε επίσης αν θα έδινε συμβουλές στη Ρεάλ Μαδρίτης για το πώς να ανατρέψει τους «πολίτες» στο μεταξύ τους παιχνίδι για τα ημιτελικά, εκείνος σηκώθηκε απότομα από την καρέκλα του και αποχώρησε από τη συνέντευξη Τύπου!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0