Football Talk

Σοκ με Στράντζαλη στην Εθνική, εκτός και η Μάρκου κόντρα στην Εσθονία

Σοκ με Στράντζαλη στην Εθνική, εκτός και η Μάρκου κόντρα στην Εσθονία

Σοκ στην Εθνική ομάδα με τον τραυματισμό της Κωνσταντίνας Στράντζαλη στον αγώνα με την Εσθονία, η οποία υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού και έξω πλάγιου συνδέσμου ενώ εκτός παραμένει η Ελένη Μάρκου λόγω ασθένειας.

Η Κωνσταντίνα Στράντζαλη αποχώρησε τραυματίας ελάχιστα λεπτά αφού μπήκε ως αλλαγή στον αγώνα της εθνικής ομάδας με την Εσθονία (8/4) για την 7η αγωνιστική του 9ου προκριματικού ομίλου του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023.

Δυστυχώς, έπειτα από την μαγνητική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε το Σάββατο (9/4) η έμπειρη χαφ του ΠΑΟΚ, τα αποτελέσματα έδειξαν πως υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού και έξω πλάγιου συνδέσμου, σοκάροντας τόσο τα μέλη του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος όσο και αυτά της ομάδας της Θεσσαλονίκης, η οποία έβγαλε και ανακοίνωση εκφράζοντας την συμπαράστασή της στη αθλήτριά της.

Εκτός από την Στράντζαλη, ο Γιώργος Κυριαζής δεν θα υπολογίζει για τον αυριανό αγώνα (12/4) ξανά με την Εσθονία στην Πάτρα και την Ελένη Μάρκου η οποία συνεχίζει να ταλαιπωρείται από ασθένεια. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός δεν αναμένεται να καλέσει κάποια άλλη ποδοσφαιρίστρια στη θέση των τραυματιών.



www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0