Football Talk

Κριστιάνο Ρονάλντο: « Συγγνώμη στον οπαδό της Έβερτον – Τον προσκαλώ στο Όλντ Τράφορντ»

Κριστιάνο Ρονάλντο: « Συγγνώμη στον οπαδό της Έβερτον – Τον προσκαλώ στο Όλντ Τράφορντ»
Συγγνώμη για τη συμπεριφορά του ζήτησε ο Κριστιάνο Ρονάλντο, από τον οπαδό της Έβερτον του οποίου πέταξε το κινητό στο έδαφος, προσκαλώντας τον μάλιστα στο Όλντ Τράφορντ για να παρακολουθήσει, αγώνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Η ήττα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από την Έβερτον, προκάλεσε εκνευρισμό στις τάξεις των «κόκκινων διαβόλων» με το αστέρι της ομάδας Κριστιάνο Ρονάλντο να μην μένει ανεπηρέαστος.
Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ, πέταξε στο έδαφος το κινητό ενός οπαδού των «ζαχαρωτών» σπάζοντας το.

Ο CR7, ζήτησε συγγνώμη από τον φίλο της Έβερτον για την πράξη του μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, δηλώνοντας μετανιωμένος. Μάλιστα, δε δίστασε να τον προσκαλέσει στην ιστορική έδρα της Γιουνάιτεντ, το «Όλντ Τράφορντ», για να παρακολουθήσει έναν αγώνα της ομάδας.

Η ανάρτηση του Πορτογάλου:

"Δεν είναι ποτέ εύκολο να διαχειριστούμε τα συναισθήματα σε δύσκολες στιγμές, όπως αυτή που αντιμετωπίζουμε. Ωστόσο, πρέπει πάντα να σεβόμαστε, να είμαστε υπομονετικοί και να δίνουμε το παράδειγμα για όλους τους νέους που αγαπούν το όμορφο παιχνίδι.

Θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη για το ξέσπασμά μου και, αν είναι δυνατόν, θα ήθελα να προσκαλέσω αυτόν τον οπαδό να παρακολουθήσει έναν αγώνα στο Ολντ Τράφορντ ως ένδειξη fair-play και ευγενής άμιλλα.»



www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0