Football Talk

Χέρτα Βερολίνου – Ουνιόν Βερολίνου 1-4: Η πρωτεύουσα ανήκει στην παρέα του Φίσερ!

Χέρτα Βερολίνου – Ουνιόν Βερολίνου 1-4: Η πρωτεύουσα ανήκει στην παρέα του Φίσερ!
Άλωσε το Βερολίνο η αρμάδα του Ουρς Φίσερ με εμφατικό τρόπο (4-1) και άφησε την μισητή συμπολίτισσα στην ζώνη του υποβιβασμού.

Η ορεξάτη Ουνιόν διέσυρε την γειτόνισσα Χέρτα Βερολίνου και βλέπει… ευρωπαϊκό εισιτήριο.  

Οι φιλοξενούμενοι ήταν με μεγάλη διαφορά η καλύτερη ομάδα στον αγωνιστικό χώρο, δημιουργώντας δέκα μεγάλες ευκαιρίες μόλις από το πρώτο μέρος, όμως κατάφεραν να κάνουν γκολ τη μία, στο 31ο λεπτό με τον Γκένκι Χαραγκούτσι έπειτα από τρομερή σέντρα ακριβείας από τον Σεράλντο Μπέκερ.

Στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με αυτογκόλ του του Τίμο Μπάουμγκαρτλ στο 49’ αλλά από εκεί και έπειτα είχε πάρτι για την Ουνιόν. Αρχικά ο Γκρίσα Πρέμελ έδωσε εκ νέου κεφάλι στο σκορ στην ομάδα του στο 53ο λεπτό και ο Σεράλντο Μπέκερ στο 74ο λεπτό έκλεισε την υπόθεση τρίποντο. Ενώ το κερασάκι στη τούρτα πρόσθεσε ο Σβεν Μίχελ για το τελικό 4-1.   

Χέρτα (Φέλιξ Μάγκατ): Λότκα, Πέκαρικ, Κεμπφ, Μπογιάτα, Αιτσμπέργκερ (46' Μίτελσαντ), Γκέχτερ, Ντάριντα (46' Ντάρνται), Τουσάρ, Ασκασίμπαρ (74' Εκέλενκαμπ), Μαολιντά (74' Σερντάρ), Γιόβετιτς (21’ Μπελφοντίλ)

Ουνιόν Βερολίνου (Ουρς Φίσερ): Ρένεβ, Μπάουμγκαρτλ, Κνοχ, Χάιντς (72' Ράιρσον), Κεντίρα, Τρίμελ, Γκιέσελμαν (72' Οτσίπκα), Πρέμελ, Χαραγκούτσι (61΄Σχάφερ), Μπέκερ (82' Μίχελ), Αβονίγι (82' Βογκλσάμερ)

Φοίβος Πεφάνης

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0