Football Talk

Γουέστ Χαμ - Λυών 1-1: Προβάδισμα με Μπόουεν, όλα στα ίσια ο Ντομπελέ

Γουέστ Χαμ - Λυών 1-1: Προβάδισμα με Μπόουεν, όλα στα ίσια ο Ντομπελέ
Τι και αν παίζει από τις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου με παίκτη λιγότερο? Η Γουέστ Χαμ πήρε κεφάλι στο σκορ νωρίς στο β' μέρος με τον πρωταγωνιστή της για φέτος, Τζάρεντ Μπόουεν, μετά από εσφαλμένη επαφή του Μπόατενγκ με τη μπάλα. Λίγο αργότερα και με παρόμοιο τρόπο ισοφάρισε ο Ντομπελέ.
Μετά από ένα άγονο πρώτο μέρος και μια αποβολή στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, τα «σφυριά» πήραν προβάδισμα νωρίς στο β' μέρος.

Ο καλύτερος παίκτης τους φέτος, Τζάρεντ Μπόουεν, βρέθηκε τη σωστή ώρα, στη σωστή στιγμή και εκμεταλεύτηκε τη γκάφα του Μπόατενγκ για να στείλει τη μπάλα στα δίχτα. Ο Γερμανός αμυντικός προσπάθησε να διορθώσει το λάθος του με ένα τάκλιν αλλά δεν τα κατάφερε.
Το προβάδισμα όμως δεν κράτησε για πολλή ώρα. Η Γουέστ Χαμ είπε να πει «ευχαριστώ» στο δώρο των Γάλλων και το ανταπέδωσε περίπου δέκα λεπτά αργότερα. Ο Ντομπελέ ξεκίνησε τη φάση και την τελείωσε αφού εκμεταλεύτηκε την ανεπιτυχή προσπάθεια των Αρεολά και Φρέντερικς να απομακρύνουν τη μπάλα και την έσπρωξε από κοντά στα δίχτυα.
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0