Football Talk

Ολυμπιακός: «Κλειδί» για το νταμπλ η διαχείριση

Ολυμπιακός: «Κλειδί» για το νταμπλ η διαχείριση
Μετά από δύο εβδομάδες χωρίς ματς ο Ολυμπιακός θα πάει μέσα σε τέσσερις μέρες σε Λεωφόρο και Τούμπα για πρωτάθλημα και Κύπελλο. Το πλάνο του Μαρτίνς.

Γράφει ο Δημήτρης Σπηλιόπουλος 
Το παιχνίδι με την ΑΕΚ την περασμένη Κυριακή είναι το μοναδικό μέσα σε διάστημα ενός μήνα για τον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» θα παίξουν πάλι μετά από δύο εβδομάδες απραξίας στο «Απόστολος Νικολαίδης» κόντρα στον Παναθηναικό και τέσσερις μέρες μετά θα πάνε στη Θεσσαλονίκη για τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου κόντρα στον ΠΑΟΚ. Τι συγκεκριμένο πρόγραμμα αποτελεί ακόμα έναν γρίφο που καλείται να λύσει ο Πέδρο Μαρτίνς ώστε η ομάδα του να εμφανιστεί πανέτοιμη για τα δύο αυτά παιχνίδια όπου στοχεύει να κάνει αποφασιστικό βήμα για το νταμπλ. 

Αφού ανέλυσε το παιχνίδι με την ΑΕΚ και τα λάθη που έκαναν οι ποδοσφαιριστές του, ο Πέδρο Μαρτίνς έχει στο μυαλό του διάφορα πράγματα για να ανταπεξέθλει η ομάδα του στη δύσκολη συγκυρία που έχει μπροστά της. ‘Ενα από αυτά έχει να κάνει με την επιστροφή των τριών κεντρικών αμυντικών. Χωρίς φυσικά να έχουν παρθεί ακόμα οριστικές αποφάσεις ο προπονητής του Ολυμπιακού δεν αποκλείεται να παρατάξει την ομάδα του με τον ίδιο σχηματισμό που το είχε πράξει και στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος σε Λεωφόρο και Τούμπα, έχοντας προφανώς στο μυαλό του και το γεγονός πως τότε η ομάδα του κράτησε το αήττητο.

Από κει και πέρα δεν αποκλείεται να επιστρέψει και πάλι στο αρχικό σχήμα ο Τικίνιο Σοάρες που τελευταία δεν έχει πολύ χρόνο συμμετοχής. Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί παρά το γεγονός πως δίνει τα πάντα μέσα στον αγωνιστικό χώρο, περνάει περίοδο ντεφορμαρίσματος σε ότι αφορά το σκοράρισμα, ενώ φαίνεται πως ο Τικίνιο ταιριάζει καλύτερα στο πλάνο του προπονητή για τα δύο παιχνίδια που ακολουθούν. 

Παράλληλα, έχοντας πλέον αρκετές λύσεις για την θέση του επιτελικού χαφ, δεν αποκλείεται ο Μαρτίνς να μονιμοποιήσει τον Αγκιμπού Καμαρά στη θέση «8» δίπλα στον Εμβιλά, ενώ μετά το πρώτο θετικότατο δείγμα θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο πως ο Φορτούνης θα παίρνει όλο και περισσότερο χρόνο συμμετοχής. 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0