Football Talk

Ρεάλ Σοσιεδάδ – Εσπανιόλ 1-0: Πήραν το τρίποντο οι «Βάσκοι» με πέναλτι του Ισάκ στο 94’

Ρεάλ Σοσιεδάδ – Εσπανιόλ 1-0: Πήραν το τρίποντο οι «Βάσκοι» με πέναλτι του Ισάκ στο 94’

Οι Ρεάλ Σοσιεδάδ πήρε μια πολύ σημαντική νίκη η οποία μπορεί να την εδραιώσει στις θέσεις για τα ευρωπαϊκά εισιτήριο, μετά από ένα άτσαλο μαρκάρισμα στο Μερίνο, όπου έδωσε το δικαίωμα στον Ισάκ να σκοράρει από την άσπρη βούλα.

Η Ρεάλ Σοσιεδάδ υποδέχτηκε την Εσπανιόλ για την 30η αγωνιστική της La Liga. Οι γηπεδούχοι, όντας 6οι στη βαθμολογία πήραν τους τρεις βαθμούς από την 11η Εσπανιόλ και παραμένουν στο όνειρο για τις θέσεις που δίνουν ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Πρώτη… σοβαρή ευκαιρία έγινε από την πλευρά των γηπεδούχων, μετά από εκτέλεση κόρνερ, με τον Νόρντμαντ να πιάνει πρώτος την κεφαλιά και να στέλνει στο οριζόντιο δοκάρι των αντιπάλων τη μπάλα. Η Ρεάλ Σοσιεδάδ είχε την υπεροχή του πρώτου ημιχρόνου. Στο τελευταίο λεπτό του πρώτου μέρους, ο Πουάδο μετά από στατική φάση έπιασε μια κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι με τη μπάλα να καταλήγει άουτ πάνω από την οριζόντια δοκό των γηπεδούχων.

Με το ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου, ο Σόρλοθ κατάφερε να σκοράρει, αλλά είχε προηγηθεί φάουλ των γηπεδούχων επάνω στους παίκτες την Εσπανιόλ και το γκολ ακυρώθηκε με τη βοήθεια του VAR. Ο Ζουμπιμέντι με μια κεφαλιά από το ύψος ανάμεσα στο πέναλτι και τη μικρή περιοχή έστειλε τη μπάλα στα χέρια του Ολαζάμπαλ.
Οι «Βάσκοι» πίεσαν μέχρι και το τέλος της αναμέτρησης και εν τέλη βρήκαν το γκολ της νίκης με εκτέλεση πέναλτι του Ισάκ. Στην παράβαση υπέπεσε ο Καλέρο… γκρέμισε τον Μερίνο εντός της περιοχής και ο διαιτητής υπέδειξε το σημείο του πέναλτι. Έτσι ο Ισάκ ανέλαβε την εκτέλεση και βγήκε νικητής χαρίζοντας τρεις σημαντικούς βαθμούς στην ομάδα του.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0