Football Talk

Παρί Σεν Ζερμέν: Σκέψεις να δοθεί στον Εμπαπέ το περιβραχιόνιο του αρχηγού!

Παρί Σεν Ζερμέν: Σκέψεις να δοθεί στον Εμπαπέ το περιβραχιόνιο του αρχηγού!

Η διοίκηση της Παρί Σεν Ζερμέν, κάνει σκέψεις να δώσει στον Κιλιάν Εμπαπέ το περιβραχιόνιο του αρχηγού, καθώς έχει τεθεί θέμα έλλειψης «ηγεσίας» στην ομάδα.

Η αναταραχή που έχει προξενήσει στην Παρί Σεν Ζερμέν, ο αποκλεισμός από τη Ρεάλ Μαδρίτης, είναι εδώ και καιρό καθημερινότητα. Ένα πρόβλημα το οποίο έχει εντοπιστεί στους Παριζιάνους, είναι και η έλλειψη ενός ηγέτη εντός αγωνιστικού χώρου, γεγονός που καθρεφτίζεται και στα αποτελέσματα.

Σύμφωνα με την γαλλική Equipe, η διοίκηση της ομάδας, κάνει σκέψεις να ανταμείψει τον Κιλιάν Εμπαπέ δίνοντας του το περιβραχιόνιο του αρχηγού, για τις εμφανίσεις του απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης, παρά τον αποκλεισμό καθώς θεωρεί ότι ο Γάλλος ήταν ο μόνος διακριθέντας από το «ναυάγιο».

Ο Αλ Κελαϊφί και οι συνεργάτες του, διαπραγματεύονται εδώ και καιρό με την πλευρά του παίχτη για την ανανέωση του συμβολαίου, χωρίς ωστόσο αυτές να καρποφορούν. Έτσι, προσπαθούν πέρα από τον τραπεζικό λογαριασμό του Εμπαπέ, να ενισχύσουν και την αυτοπεποίθηση του, χρίζοντας τον ως αρχηγό σε ένα ρόστερ αστέρων και αποδεικνύοντας το σεβασμό που έχουν προς αυτόν.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0