Football Talk

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λέστερ 1-1: Γλίτωσαν τα χειρότερα οι «κόκκινοι διάβολοι» αλλά έχασαν έδαφος για την τετράδα! (video)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λέστερ 1-1: Γλίτωσαν τα χειρότερα οι «κόκκινοι διάβολοι» αλλά έχασαν έδαφος για την τετράδα! (video)

Μία ακόμη πολύ κακή εμφάνιση πραγματοποίησε στην Premier League η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο τελευταίο ματς του Σαββάτου για την 31η αγωνιστική, η οποία έμεινε στο 1-1 με την Λέστερ και μπορεί να αισθάνεται και ικανοποιημένοι!

Ένα αποτέλεσμα που στο τέλος της σεζόν ενδέχεται να της στερήσει και την τετράδα, έφερε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέναντι στην Λέστερ, με τις «αλεπούδες» να φεύγουν από το Όλντ Τράφορντ με το 1-1 και ίσως να δικαιούνταν και… κάτι περισσότερο.

Οι γηπεδούχοι άλλωστε ήταν χειρότεροι καθ’ όλη την διάρκεια της αναμέτρησης και μπορούν να αισθάνονται και τυχεροί, αν σκεφτεί κανείς πως δεν είχαν τον Ρονάλντο, πως βρέθηκαν πίσω στο σκορ και δέχθηκαν και δεύτερο γκολ στο 80’, με τον VAR να ακυρώνει το τέρμα του Μάντισον, για φάουλ στην προσπάθεια του Ιεανάτσο απέναντι στον Βαράν.

Τηρουμένων των αναλογιών λοιπόν, το 1-1 δεν… αδικεί τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία δεν έκανε εντός εστίας τελική προσπάθεια σε ολόκληρο το πρώτο μέρος, επηρεαζόμενη και από τον τραυματισμό του Σο και εν συνεχεία έμεινε πίσω στο σκορ στο 64ο λεπτό.

Η Λέστερ πίεζε και προηγήθηκε με τον Ιεανάτσο, μετά από μία φοβερή σέντρα του Τζέιμς Μάντισον, αλλά ο Μπρένταν Ρότζερς δεν πρόλαβε να χαρεί το προβάδισμα της ομάδας του.


Οι παίκτες του Ράνγκνικ ξεπέρασαν το «σοκ» ισοφάρισαν με τον Φρεντ (6ο του με τον Γερμανό προπονητή), ύστερα από ασταθή απόκρουση του Σμάιχελ, τρία λεπτά αργότερα.


Από εκεί και πέρα, το ματς εξελίχθηκε σε μονόλογο των φιλοξενούμενων, με τον Ιεανάτσο να χάνει απίστευτη ευκαιρία στο 74’ και τον Ντε Χέα να προβαίνει σε μία από τις καλύτερες αποκρούσεις της χρονιάς, 120 δευτερόλεπτα αργότερα.


Ακολούθησε το ακυρωθέν γκολ και μία υποτυπώδη πίεση των παικτών του Ράνγκνικ, οι οποίοι αυτή την φορά δεν κατάφεραν να γυρίσουν το ματς και έμειναν στους 51 βαθμούς, με δύο ματς λιγότερα από την Άρσεναλ, που αντιμετωπίζει σε 48 ώρες την Κρίσταλ Πάλας.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Ραλφ Ράνγκνικ): Ντε Χέα, Ντάλοτ, Μαγκουάιρ, Βαράν, Σο (46' Τέγιες), Φρεντ, ΜακΤόμινεϊ (55' Ράσφορντ), Πογκμπά (75' Μάτιτς), Ελάνγκα, Σάντσο, Φερνάντες

Λέστερ (Μπρένταν Ρότζερς): Σμάιχελ, Τζάστιν, Φοφανά, Έβανς (64' Αμαρτέι), Καστάν, Μεντί (91' Τσάουντρι), Τίλεμανς, Ντιούσμπερι-Χολ, Μάντισον, Μπαρνς, Ιεανάτσο (92' Ντάκα)

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0