Football Talk

Κόλμαν: «Μένουν πέντε παιχνίδια, να τα δώσουμε όλα»!

Κόλμαν: «Μένουν πέντε παιχνίδια, να τα δώσουμε όλα»!

Την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του εκθείασε ο Κρις Κόλμαν, ο οποίος επισήμανε πως είναι ένα θετικό αποτέλεσμα, αλλά πρέπει να συνεχίσουν οι ποδοσφαιριστές του να δίνουν ό,τι έχουν στα εναπομείναντα παιχνίδια!

Ο Ατρόμητος είχε παθητικό ρόλο στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης και τηρουμένων των αναλογιών, το τελικό αποτέλεσμα είχε θετικό πρόσημο.

Συνεπώς, ο Κρις Κόλμαν δεν είχε να σχολιάσει κάτι αρνητικά για τους ποδοσφαιριστές του και στήριξε τις δηλώσεις του στα εναπομείναντα παιχνίδια!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή των Περιστεριωτών:

«O Aνδρέας ήταν πολύ καλός σήμερα, χρειάζεσαι κάθε παίκτη, ο Γιαννιώτης πήρε σήμερα το παιχνίδι. Όλοι οι παίκτες δούλεψαν σκληρά, ήταν δύσκολο για τις ομάδες λόγω του αέρα. Για εμάς ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι λόγω της θέσης που βρισκόμαστε. Ο Αστέρας έκανε μία εκπληκτική σεζόν και του δίνουμε συγχαρητήρια. Ήταν ένας κρίσιμος βαθμός για εμάς, να δώσουμε συγχαρητήρια στους παίκτες μας που τα έδωσαν όλα, δούλεψαν σκληρά και πήραμε αυτό τον σημαντικό βαθμό.»

Για τη μάχη παραμονής: «Μένουν πέντε παιχνίδια, το μήνυμα μου στους παίκτες μας είναι μην κοιτάτε τους αντιπάλους. Πρέπει να βλέπουμε τι κάνουμε εμείς, σημαντικότερο είναι το επόμενο παιχνίδι, πρέπει να συγκεντρωθούμε σε αυτό, να κάνουμε τη δουλειά μας και θα πάμε με την ίδια νοοτροπία.»

www.bnsports.gr

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0