Football Talk

Ράσταβατς: «Συγχαρητήρια στον Γιαννιώτη»!

Ράσταβατς: «Συγχαρητήρια στον Γιαννιώτη»!

Δεν ήταν ικανοποιημένος με το τελικό αποτέλεσμα του Αστέρα Τρίπολης με τον Ατρόμητο ο Μίλαν Ράσταβατς, ο οποίος συνεχάρη τον Ανδρέα Γιαννιώτη για την εξαιρετική του απόδοση στην Αρκαδία!

Την φοβερή εμφάνιση του Ανδρέα Γιαννιώτη εκθείασε ο Μίλαν Ράσταβατς μετά το τελικό 0-0 του Αστέρα Τρίπολης με τον Ατρόμητο. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Πρώτα από όλα πρέπει να πω ότι είμαι χαρούμενος ότι ο κόσμος αναγνωρίζει την προσπάθειά μας, να είμαστε μία ομάδα που παίζει καλό ποδόσφαιρο, με κατοχή, με ευκαιρίες, επιθετικό, με θετική προσέγγιση στο ποδόσφαιρο που είναι συνήθως δύσκολο να γίνει.

Κάναμε ευκαιρίες, είμαι ικανοποιημένος, προσπαθήσαμε για ένα γκολ κι ας μην τα καταφέραμε. Σημαντικό για εμάς ότι περιορίσαμε σε παθητικό ρόλο τον αντίπαλο, ελέγξαμε τον αγώνα.

Πρέπει να βελτιωθούμε στην επιθετικότητα, να είχαμε πιο πολύ διάθεση και θέληση για το γκολ. Συγχαρητήρια στην ομάδα μου για τη συμπεριφορά της σήμερα, αλλά και στον αντίπαλο τερματοφύλακα της αντίπαλης ομάδας που έκανε τόσο καλή εμφάνιση».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0