Football Talk

Αστέρας Τρίπολης - Ατρόμητος 0-0: Βαθμός «χρυσάφι» για τους Περιστεριώτες, κόντρα στους... φλύαρους Αρκάδες!

Αστέρας Τρίπολης - Ατρόμητος 0-0: Βαθμός «χρυσάφι» για τους Περιστεριώτες, κόντρα στους... φλύαρους Αρκάδες!

Έναν πολύ σημαντικό βαθμό κατάφερε να αποσπάσει από τον πρωτοπόρο Αστέρα, με το 0-0 στην Τρίπολη ο Ατρόμητος

Ισόπαλοι χωρίς σκορ (0-0) αναδείχθηκαν Αστέρας Τρίπολης και Ατρόμητος, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των play out στη Super League. Οι γηπεδούχοι αν και κυρίαρχοι στο ματς δεν μπόρεσαν να βρουν λύσεις στην επίθεση, ενώ οι Περιστεριώτες στάθηκαν άξια στα πόδια τους. 


1ο ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Πολύ δυναμικά μπήκε στον αγωνιστικό χώρο ο Αστέρας Τρίπολης, από την αρχή της αναμέτρησης. Στα πρώτα μόλις λεπτά, και συγκεκριμένα στο 9', ο Σίτο αφού πραγματοποίησε μια εξαιρετική κίνηση, εξαπέλυσε κι ένα σουτ που δύσκολα απομακρύνθηκε από τον Γιαννιώτη

Στα επόμενα λεπτά άρχισε να ανεβάζει ρυθμούς και ο Ατρόμητος, παίρνοντας μέτρα στο γήπεδο. Στο 17', μάλιστα, ο Ναμπί απάντησε ιδανικά στην χαμένη ευκαιρία των αντιπάλων, προσπαθώντας να "κρεμάσει" τον Τσιφτσή. Ο Έλληνας κίπερ όμως κατάλαβε το τι γινόταν και μπόρεσε να αποκρούσει προτού δημιουργηθούν προβλήματα. 

Τα επόμενα αγωνιστικά λεπτά δεν είχαν μεγάλο ενδιαφέρον όσον αφορά στη δημιουργία σημαντικών στην επιθετική λειτουργία φάσεων. Οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια με τον πίνακα των στατιστικών να γέρνει προς τους γηπεδούχους, οι οποίοι ολοκλήρωσαν τα πρώτα 45 λεπτά με τέσσερις  τελικές έναντι δύο του αντιπάλου. 

2ο ΗΜΙΧΡΟΝΟ 

Το δεύτερο μισό ξεκίνησε βρίσκοντας πάλι τον Αστέρα πιο ζωηρό, με την ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς να ασκεί ασφυκτικό πρέσινγκ. Αυτό πολύ γρήγορα απέδωσε καρπούς (52') με τον Ατιένζα να πιάνει μια κεφαλιά, τη μπάλα να τραντάζει το δοκάρι και στη συνέχεια τον Μπενίτο να σουτάρει. 

Έξι λεπτά αργότερα ο Ριέρα έχασε νέα μεγάλη ευκαιρία σε τετ α τετ με τον Γιαννιώτη, ενώ στη συνέχεια η μπαλιά του Σίτο πέρασε εκτός. 

Οι πολύ καλές ευκαιρίες για τους Αρκάδες συνεχίστηκαν. Μάλιστα ο Σίτο λίγο έλειψε να ανοίξει το σκορ στο 84', με τον κίπερ των Περιστεριωτών να αποκρούει δύσκολα. Τα πράγματα για τον Ατρόμητο δυσκόλεψαν κι άλλο, καθώς ο Άλιμπεκ (ο οποίος είχε μπει ως αλλαγή μόλις 12 λεπτά νωρίτερα) αντίκρισε απευθείας κόκκινη κάρτα για χτύπημα εκτός φάσης στον Μπενίτο. 

Ο MVP

Ο Γιαννιώτης. Ο κίπερ του Ατρομήτου κράτησε το αποτέλεσμα, χαρίζοντας τον βαθμό στην ομάδα του. 

Η φάση του αγώνα 

Τον τίτλο διεκδικεί τόσο το δοκάρι το Ατιένζα, όσο και το τετ α τετ του Ριέρα

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων 

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Τσιφτσής, Τασουλής, Ατιένζα, Αντζουλάς, Καρμόνα (65' Ρ. Γκαρσία), Σάνταφε, Βαλιέντε (90' Μπαράλες), Σίτο, Ρεγκίς (65' Τιλίκα), Α. Ριέρα, Μπενίτο 

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Γιαννιώτης, Καστελάνο, Κιβρακίδης, Χατζησαΐας (46' Στρούγγης), Μαυρομμάτης, Σάλομον, Χαρίσης (90' Καρτάλης), Έρλινγκμαρκ, Μουνίθ (77' Άλιμπεκ), Ναμπί, Κουλούρης 

Ξανθίππη Δασκαλάκη 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0