Football Talk

Ουνιόν Βερολίνου – Κολωνία 1-0: «Καθάρισαν» οι γηπεδούχοι με δυναμικό ξεκίνημα στο δεύτερο μέρος!

Ουνιόν Βερολίνου – Κολωνία 1-0: «Καθάρισαν» οι γηπεδούχοι με δυναμικό ξεκίνημα στο δεύτερο μέρος!

Η Ουνιόν Βερολίνου δεν πτοήθηκε από την υπεροχή της Κολωνίας στο πρώτο μισό και μπήκε… φουριόζα στο δεύτερο, με τον Αβονίγι να σκοράρει και να λυτρώνει του γηπεδούχους.

Η Ουνιόν Βερολίνου υποδέχτηκε την Κολωνία στα πλαίσια της 28ης αγωνιστικής της Bundesliga.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν τον απόλυτο έλεγχο της κατοχής της μπάλας με την έναρξη του παιχνιδιού και ήταν εκείνοι οι οποίοι έκαναν την πρώτη τελική προς την εστία. Μετά το πρώτο εικοσάλεπτο, η Ουνιόν Βερολίνου εξισορρόπησε την κατοχή και έκανε και αυτή με τη σειρά της, τις πρώτες τελικές προσπάθειες στο τέρμα. Καμία από τις δυο ομάδες δεν κατάφεραν να σκοράρει μέχρι το ημίχρονο και οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια με… λευκή ισοπαλία.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν στο δεύτερο ημίχρονο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ο Αβονίγι με ένα πολύ καλό πλασέ, κέρδισε τον Σβάμπε και έδωσε προβάδισμα (1-0) στην Ουνιόν. Το παιχνίδι έτσι άλλαξε τροπή, καθώς η Κολωνία κατείχε την κατοχή της μπάλας και το γρήγορο γκολ από πλευράς Ουνιόν τους «σόκαρε». Οι φιλοξενούμενοι δεν βρήκαν αντίδραση στο υπόλοιπο του ημιχρόνου και έτσι γνώρισαν την ήττα.

Ουνιόν Βερολίνου: Ρόνοβ, Τζέκελ, Κνότσε, Μπάουμγκαρτλ, Τρίμελ, Χαραγκούτσι (75’ Ράσεον), Κεντίρα, Πρέμελ, Γκίσελμαν, Μπέκερ (72’ Βόγκλσαμερ), Αβονίγι.

Κολωνία: Σβάμπε, Εχιζίμπουε (46’ Θίλμαν), Κίλιαν, Χούμπερς (83’ Σάουμπ), Χέκτορ, Σκιρί, Οζκάν, Λούμπιτσιτς (68’ Λέμπερ), Ουτ (83’ Χορν), Κάιντς (67’ Σαμπότ), Άντερσον.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0