Football Talk

Οφρυδόπουλος: «Να βελτιώσουμε την ποιότητα των επιθέσεων μας και στην άμυνα να είμαστε πιο αποφασιστικοί»

Οφρυδόπουλος: «Να βελτιώσουμε την ποιότητα των επιθέσεων μας και στην άμυνα να είμαστε πιο αποφασιστικοί»

Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος μίλησε για τη βελτίωση που χρειάζεται η ΑΕΚ, ενόψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό και τη σημαντικότητα των επερχόμενων ντέρμπι!

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Σωκράτης Οφρυδόπουλος, μίλησε στην κάμερα της NOVA Sports και αναφέρθηκε σε πολλά θέματα. Αναφορά έκανε για το Κυριακάτικο ντέρμπι στο Γ.Καραϊσκάκης με τον Ολυμπιακό, ενώ είπε για την βελτίωση που χρειάζεται η ΑΕΚ.

Aναλυτικά όσα δήλωσε ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος στη NOVA:

Για την κατάσταση της ομάδας: «Είμαστε καλά. Απουσίασες πάντα θα υπάρχουν και σε εμάς αλλά και σε άλλες ομάδες. Τις τελευταίες ημέρες έχουμε ολοκληρώσει την προετοιμασία και με πολύ όρεξη. Οι παίκτες που έμειναν εδώ και αυτοί που επέστρεψαν είναι σε καλή κατάσταση".

Για τους πολλούς διεθνείς που απουσίαζαν από τα Σπάτα το τελευταίο διάστημα: "Ήταν η πρώτη φορά που διαχειρίστηκα μια τέτοια κατάσταση, να φεύγουν διεθνείς. Όταν λείπει η μισή ομάδα, είναι ουτοπικό να μιλάς για δουλειά. Όλη η ομάδα δούλεψε ουσιαστικά από την Πέμπτη, σήμερα και αύριο. Όσοι ήταν δουλέψαμε πολύ καλά και σιγά σιγά όσοι ενσωματώθηκαν, έχουμε ετοιμάσει τη δουλειά μας, για να ανταποκριθούμε σε έναν πολύ δύσκολο αγώνα».

Για το ματς με τον Ολυμπιακό: «Δεν θα πω κάτι διαφορετικό. Ο Ολυμπιακός είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Καμία ομάδα δεν μπορεί να υποτιμήσει κάποια. Όλα είναι δύσκολα, πολύ περισσότερο όταν παίζουμε με τον πρώτο και τον κατά πάσα πιθανότητα πρωταθλητή».

Για το πώς είναι η ψυχολογία της ομάδας: «Από ό,τι καταλαβαίνω δεν θα σκεφτεί κάποιος ότι έχει να κερδίσει τον Ολυμπιακό τέσσερα χρόνια. Τα ρόστερ αλλάζουν οι παίκτες πολλές φορές δεν ασχολούνται με την κακή παράδοση. Το σημαντικό είναι τι θέλεις να κάνεις, πώς προετοιμάζεσαι να το κάνεις και φυσικά αν μπορείς και αν θέλεις να το κάνεις. Εμείς θα προσπαθήσουμε σε έναν δύσκολο αγώνα να πάρουμε το βαθμό μας και να αυξήσουμε τη διαφορά μας, για να εξασφαλίσουμε την Ευρώπη νωρίτερα. Αλλά είναι ένας δύσκολος αγώνας».

Για τη χαμηλή συγκομιδή της ΑΕΚ: «Η πίεση είναι κάτι που ζουν οι ποδοσφαιριστές, ειδικά όταν παίζουν μεγάλες ομάδες. Πάντα υπάρχει πίεση, αλλά τώρα είναι πράγματι μεγαλύτερη. Οι αγώνες είναι μετρημένοι και η βαθμολογία πιεστική. Οι ομάδες πρέπει να ζουν με αυτό. Πιστεύουμε στην ομάδα μας, πιστεύουμε στη δουλειά μας, στην ποιότητα των παιδιών. Θα προσπαθήσουμε να ελέγξουμε εμείς τον αγώνα και να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».

Για την φυσική κατάσταση των παικτών: «Θα σας μιλήσω με γεγονότα. Εγώ νομίζω ότι στον πρώτο αγώνα με τον ΠΑΟΚ, μπορεί να έπαιξε με δέκα παίκτες, αλλά προσπαθήσαμε μέχρι το τέλος. Στο ματς με τον Αστέρα είχαμε νεκρό διάστημα στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, ενώ τελειώσαμε το ματς, πιέζοντας για άλλο γκολ.

Με τον Παναθηναϊκό δεν νομίζω να ισχύει κάτι τέτοιο. Τώρα αν αφορμή είναι το ματς με τον ΠΑΟΚ για τα playoffs, πιο πολύ ήταν ψυχολογικό, χαλάσαμε το μυαλό μας και παίξαμε λάθος. Μπήκαμε σε διαδικασία πολλών επιθέσεων όχι ποιοτικών. Δεν ήταν ότι κουραστήκαμε».

Για τα πλάνα του αγώνα με τον Ολυμπιακό: «Καταλήγουμε στην αυριανή προπόνηση. Τότε θα δούμε ποιους παίκτες έχουμε διαθέσιμους και μέχρι τότε μπορούμε να σκεφτούμε κάτι καινούργιο.

Το πιο σημαντικό για εμάς όσο η στρατηγική μας και το πλάνο μας, είναι να βελτιώσουμε την ποιότητα των επιθέσεων μας και στην άμυνα να είμαστε πιο αποφασιστικοί και λιγότερο διστακτικοί. Δεχθήκαμε γκολ που δεν ανταποκρίνονται στην ποιότητα της άμυνας της ΑΕΚ, με τέσσερις, πέντε ή και έξι παίκτες πίσω».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0