Football Talk

ΠΑΕ Άρης: «Ας απολογηθεί τώρα ο Παναγόπουλος στην οικογένεια Τσουμάνη»

ΠΑΕ Άρης: «Ας απολογηθεί τώρα ο Παναγόπουλος στην οικογένεια Τσουμάνη»

Με διαρροή της η ΠΑΕ Άρης υποστηρίζει πως η οικογένεια του Νίκου Τσουμάνη παραπλανήθηκε από τον Γιώργο Παναγόπουλο και δεν δέχθηκε την πρόταση που είχε καταθέσει ο Θόδωρος Καρυπίδης.

Στην απόρριψη της προσφυγής που κατέθεσαν οι κληρονόμοι του αδικοχαμένου Νίκου Τσουμάνη βάσει της οποίας ζητούσε από την ΠΑΕ Άρης το ποσό των 31.000 ευρώ, προχώρησε νωρίτερα η ΕΠΟ. Μάλιστα, ο νομικός εκπρόσωπος της οικογένειας, Γιώργος Παναγόπουλος, ζήτησε την επιβολή ποινής αφαίρεσης τριών βαθμών από τον Άρη έως ότου καταβληθεί το συνολικό ποσό.

Η ΠΑΕ με διαρροή της τάχθηκε κατά του συγκεκριμένου νομικού υποστηρίζοντας ότι παραπλάνησε την οικογένεια του Νίκου Τσουμάνη. Συγκεκριμένα σημείωσε: «επιβεβαιώθηκε σήμερα αυτό που από την πρώτη στιγμή υποστηρίζαμε. Η οικογένεια του Τσουμάνη παραπλανήθηκε από τον Πανόπουλο και δεν δέχτηκε την πρόταση του Θόδωρου Καρυπίδη για την τακτοποίηση της οφειλής σε δυο δόσεις παρότι δεν ήταν δική του υποχρέωση, αφού αφορά στην παλιά ΠΑΕ. Ας απολογηθεί τώρα ο Παναγόπουλος στην οικογένεια Τσουμάνη…».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0