Football Talk

Μαντσίνι: «Οφείλουμε στους Ιταλούς μια συγγνώμη»

Μαντσίνι: «Οφείλουμε στους Ιταλούς μια συγγνώμη»

Ο Ρομπέρτο ​​Μαντσίνι αναγνωρίζει ότι αυτός και οι παίκτες χρωστούν στους Ιταλούς μια συγγνώμη επειδή απέτυχαν να προκριθούν στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022.

Εκτός Παγκοσμίου Κυπέλλου βρέθηκε η Ιταλία, καθώς ήρθε αντιμέτωπη με την ήττα από τη Βόρεια Μακεδονία με 1-0. Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι αναφέρθηκε στον αποκλεισμό εν όψει της φιλικής αναμέτρησης με την Τουρκία (29/3, 21:45), ζητώντας συγγνώμη από τους Ιταλούς.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο RAI Sport:

«Τα δώσαμε όλα, αλλά ακόμα οφείλουμε στους Ιταλούς μια συγγνώμη, γιατί δεν θα τους δώσουμε την ίδια χαρά που κάναμε τον Ιούλιο. Το αποψινό παιχνίδι θα είναι δύσκολο σε ψυχολογικό επίπεδο και για τις δύο ομάδες. Για εμάς, μπορεί να είναι η αρχή για κάτι: πρέπει να γυρίσουμε σελίδα και να αλλάξουμε κάτι μακροπρόθεσμα. Βλέποντας μερικούς νεαρούς παίκτες στη δράση θα μπορούσε να είναι χρήσιμο.

Η μεγαλύτερη απογοήτευση είναι ότι θέλαμε να δώσουμε αυτή τη χαρά σε 60 εκατομμύρια Ιταλούς. Όταν ξεκινήσαμε αυτό το σερί πριν από τέσσερα χρόνια, είπαμε ότι θέλαμε να φέρουμε τους Ιταλούς πιο κοντά στην εθνική ομάδα. Δεν τα καταφέραμε με τον τρόπο που κάναμε τον Ιούλιο, οπότε τώρα πρέπει να διασφαλίσουμε ότι δεν θα απομακρυνθούν ξανά».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0