Football Talk

Οζίλ: «Παρεξηγήθηκα, είμαι αληθινός οπαδός της Φενέρμπαχτσε»

Οζίλ: «Παρεξηγήθηκα, είμαι αληθινός οπαδός της Φενέρμπαχτσε»
Ο Μεσούτ Οζίλ προσπαθεί να τα ξαναβρεί με την Φενέρμπαχτσε, αφού ο τουρκικός σύλλογος τον έθεσε εκτός ομάδας, υποστηρίζοντας πως οι προθέσεις του παρεξηγήθηκαν.

Εκτός πλάνων της Φενέρμπαχτσε είναι ο Μεσούτ Οζίλ μέχρι νεωτέρας, με τον Γερμανό μεσοεπιθετικό να μην συμμετέχει στις προπονήσεις και στους αγώνες της ομάδας. Ο ίδιος όμως με δηλώσεις του προσπάθησε να ξαναφτιάξει τις σχέσεις του με τον σύλλογο, υποστηρίζοντας πως δεν θέλει να αποχωρήσει.

Όπως είπε ο ίδιος: «Ήμουν θυμωμένος με τον εαυτό μου που δεν μπόρεσα να βοηθήσω την ομάδα, αλλά η συμπεριφορά μου παρεξηγήθηκε. Κανείς δεν πρέπει να πιστεύει ότι υπήρχε κακία. Γιατί όλοι ξέρουν ότι είμαι αληθινός οπαδός της Φενέρμπαχτσε.

Τα Μέσα διέδωσαν φήμες ότι συναντήθηκα με ομάδες από το Κατάρ και τις ΗΠΑ. Τα δημοσιεύματα ότι προτιμώ να παίζω εκεί, επειδή κάνω δουλειές με ανθρώπους από το Κατάρ δεν είναι αλήθεια.

Ήμουν στη Γερμανία στο ρεπό μου και όταν επέστρεψα μού είπαν ότι δεν χρειαζόταν να ξαναπάω για προπόνηση. Τώρα ο σύλλογος πήρε μια απόφαση για μένα. Θα περιμένω την τελική απόφαση που θα πάρει η Φενέρμπαχτσε. Θέλω όμως, να ξεκαθαρίσω ότι θέλω να συνεχίσω να αγωνίζομαι σε αυτόν τον μεγάλο σύλλογο».

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0