Football Talk

Κρίστιαν Έρικσεν: «Ανυπομονώ πραγματικά να παίξω στο Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κατάρ»

Κρίστιαν Έρικσεν: «Ανυπομονώ πραγματικά να παίξω στο Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κατάρ»
Φανερά ανυπόμονος για τη συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κατάρ φάνηκε στις δηλώσεις του ο Δανός άσος αλλά και προσηλωμένος στα παιχνίδια που προέχουν μέχρι τότε.

Έπειτα από 287 μέρες ο Κρίστιαν Έρικσεν μετά την ανακοπή καρδιάς που υπέστη στον αγώνα της Δανίας με τη Φινλανδία για το Euro 2020, αγωνίστηκε ξανά με το εθνόσημο στη φιλική αναμέτρηση της Δανίας με την Ολλανδία στη «Γιόχαν Κρόιφ Αρένα» και μάλιστα σκόραρε μόλις σε δύο λεπτά!

Ο αγώνας έληξε με νίκη των Ολλανδών με σκορ 4-2 ωστόσο δικαιολογημένα όλα τα φώτα έπεσαν πάνω στον μαχητή Έρικσεν ο οποίος εξέφρασε την μεγάλη του χαρά για το γκολ και την επιστροφή στην εθνική ενώ δήλωσε ανυπόμονος για το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κατάρ.


«Ήμουν χαρούμενος που ήρθε η μπάλα σε εμένα και φυσικά ήταν ένα υπέροχο τελείωμα. Το να ξεκινήσω βασικός στην επιστροφή μου στην εθνική ομάδα με αυτόν τον τρόπο ήταν τέλειο. Ένιωσα πολύ ευπρόσδεκτος (από τους Ολλανδούς οπαδούς). Αγωνίστηκα στο παρελθόν με τον Άγιαξ για πολλά χρόνια, οπότε φυσικά με ξέρουν. 
Ανυπομονώ πραγματικά να παίξω το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κατάρ, αλλά υπάρχουν πολλά παιχνίδια ενδιάμεσα και είμαι συγκεντρωμένος σε αυτά», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Έρικσεν στο «Sky Sports».

www.bnsports.gr

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0