Football Talk

Αγουέρο: «Όλοι οι δημοσιογράφοι στην Αγγλία, στηρίζουν τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ»!

Αγουέρο: «Όλοι οι δημοσιογράφοι στην Αγγλία, στηρίζουν τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ»!

Την άποψή του για τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης στην Αγγλία εξέφρασε ξεκάθαρα ο Σέρχιο Αγουέρο, ο οποίος δεν δίστασε να πει πως… όλοι στηρίζουν τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Αγαπήθηκε από ολόκληρη την Αγγλία, έγινε αποδεκτός από όλους και κανένας δεν γίνεται να μην παραδέχεται την κλάση του Κουν Αγουέρο στην Premier League. Δεν θα ξεχαστεί ποτέ για το γκολ απέναντι στην ΚΠΡ, είναι πρώτος στα χατ-τρικ και μιλάμε για έναν χαρισματικό σκόρερ, που κατάφερε να διαχωρίσει τη θέση του ανάμεσα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τη Μάντσεστερ Σίτι.

Ήταν «γαλάζιος» αλλά κανένας στο «κόκκινο» στρατόπεδο δεν τον αμφισβήτησε ποτέ. Ίσως, τώρα που σταμάτησε, αυτό είναι και το μεγαλύτερό του κέρδος. Ωστόσο, κάθε φορά που ερωτάται για κάτι που αφορά το «Νησί» δεν διστάζει να τοποθετηθεί… καυστικά.

Όπως ακριβώς συνέβη δηλαδή και τώρα. Η ερώτηση που τέθηκε στον Κουν Αγουέρο αφορούσε τους δημοσιογράφους στην Αγγλία και την αντιμετώπιση που έχει το Big 6 από τα Μέσα και εκείνος ήταν ξεκάθαρος… Επισήμανε χαρακτηριστικά:

«Στην Αγγλία όλοι οι δημοσιογράφοι και όλα τα τηλεοπτικά κανάλια, είναι υποστηρικτές της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ»!

Πηγή: england365.gr

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0