Football Talk

Τέμπας: «Χωρίς τις αγγλικές ομάδες, ο Πέρεθ και η European Super League θα αποτύχουν!»

Τέμπας: «Χωρίς τις αγγλικές ομάδες, ο Πέρεθ και η European Super League θα αποτύχουν!»
Ο πρόεδρος της La Liga, Χαβιέρ Τέμπας, παραχώρησε δηλώσεις στις οποίες αναφέρθηκε στο εγχείρημα γιγάντωσης της European Super League από τον Φλορεντίνο Πέρεθ, το οποίο θεωρεί πως θα πέσει στο κενό, λόγω της μη στήριξης από τις ομάδες της Premier League.
Δεν λέει να κοπάσει ο «ντόρος» γύρω από την European Super League. Η πρώτη απόπειρα μπορεί να μην απέφερε το επιθυμητό αποτέλεσμα, αλλά καθώς φαίνεται, ο Φλορεντίνο Πέρεθ, ο ιθύνων νους, δεν έχει καμία πρόθεση να εγκαταλείψει την ιδέα. 

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο Χαβιέρ Τέμπας, πρόεδρος της La Liga, οι Ανιέλι, Λαπόρτα και Πέρεθ θα επανέλθουν με ένα νέο σχέδιο, αλλά χωρίς την στήριξη των ομάδων της Premier League και με τις FIFA-UEFA εναντίον τους, είναι καταδικασμένο να αποτύχει.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

«Δεν είναι ένα πρότζεκτ της Ρεάλ, αλλά περισσότερο του Πέρεθ. Γι' αυτό επιμένει. Ο Φλορεντίνο δεν χάνει ποτέ, πάντα έχει κάτι στο μυαλό του. Η European Super League εξακολουθεί να υπάρχει, είναι ένα σχέδιο που ξεκίνησε πριν χρόνια.

Έδωσαν βάρος στις αποφάσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αλλά οι Κυβερνήσεις έχουν ήδη τοποθετηθεί εναντίον του πλάνου.

Μελετούν ένα εναλλακτικό σχέδιο, το οποίο θα αποτύχει και αυτό μιας και δεν θα έχει τις αγγλικές ομάδες. Οπότε, απέναντι τους, εκτός από την UEFA και την FIFA, θα έχουν και την Premier League».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0