Football Talk

Ρομέλου Λουκάκου: Ο κορυφαίος παίκτης της σεζόν 2020-21 στη Serie A!

Ρομέλου Λουκάκου: Ο κορυφαίος παίκτης της σεζόν 2020-21 στη Serie A!
Ο Ρομέλου Λουκάκου αναδείχθηκε ως ο καλύτερος ποδοσφαιριστής στη Serie A για τη σεζόν 2020-21, μέσω της ψηφοφορίας της Ένωσης Ποδοσφαιριστών στην Ιταλία! Κορυφαίος προπονητής ο Αντόνιο Κόντε!
Το περσινό επίτευγμα της Ίντερ, με την κατάκτηση του ιταλικού πρωταθλήματος μετά από έντεκα ολόκληρα χρόνια, έκανε τους πρωταγωνιστές για τους «νερατζούρι» να «σαρώσουν» τα βραβεία στη ψηφοφορία της Ένωσης Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών στην Ιταλία.

Η AIC, όπως προφέρεται εν συντομία, ανακοίνωσε πως ο Ρομέλου Λουκάκου ήταν ο κορυφαίος παίκτης της σεζόν στην περσινή Serie A, με τον Βέλγο φορ να σχολιάζει:

«Είναι τιμή να παίρνω αυτό το βραβείο αλλά χωρίς τους συμπαίκτες μου και τον Κόντε δεν θα τα είχα καταφέρει. Είναι τιμή που νίκησα τον Κριστιάνο Ρονάλντο, έναν από τους τρεις καλύτερους παίκτες στην ιστορία του ποδοσφαίρου.

Το να παίξω στην Serie A ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα, έκανα αυτό που έπρεπε για να αναδειχτώ νικητής στην Ιταλία.

Είναι κάτι το ιδιαίτερο να νικάω τον Ρονάλντο, με έφερε πραγματικά σε ένα άλλο επίπεδο παιχνιδιού. Αυτό είναι ένα βραβείο που μου δίνει μεγάλη αυτοπεποίθηση για το μέλλον».

 

Ο Λουκάκου ήταν στην αιχμή του «δόρατος» της κορυφαίας ενδεκάδας, με τους Ντοναρούμα (Μίλαν), Χακίμι (Ίντερ), Ντε Φράι (Ίντερ), Μπαστόνι (Ίντερ), Ερναντέζ (Μίλαν), Μπαρέλα (Ίντερ), Κεσιέ (Μίλαν), Κιέζα (Γιουβεντους), Μουριέλ (Αταλάντα) και Ρονάλντο (Γιουβέντους) να τον πλαισιώνουν!

Παράλληλα, κορυφαίος προπονητής της σεζόν αναδείχθηκε -προφανώς- ο Αντόνιο Κόντε, που έκανε «μαγικά» από τον πάγκο της Ίντερ, οδηγώντας την στο Σκουντέτο.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0