Football Talk

Λέστερ – Μπρέντφορντ 2-1: Έκαναν τα εύκολα… δύσκολα, αλλά πήραν το τρίποντο οι «αλεπούδες»! (video)

Λέστερ – Μπρέντφορντ 2-1: Έκαναν τα εύκολα… δύσκολα, αλλά πήραν το τρίποντο οι «αλεπούδες»! (video)

Η κυκλοθυμικότητα της Λέστερ έκανε και πάλι την εμφάνισή της, αλλά δεν ήταν ικανή για να της στερήσει τη νίκη απέναντι στην Μπρέντφορντ. Οι βάσεις είχαν μπει από το πρώτο μέρος και οι «αλεπούδες» πήραν μία σημαντική νίκη με 2-1, αντλώντας ψυχολογία και από την ευρωπαϊκή τους διάκριση!

Τα εύκολα... δύσκολα έκανε η Λέστερ στο φινάλε της αναμέτρησης απέναντι στην Μπρέντφορντ, όμως οι βάσεις για τη νίκη είχαν μπει από το πρώτο μέρος. Οι «αλεπούδες» βρίσκονταν σε εξαιρετική κατάσταση στο ξεκίνημα, προηγήθηκαν με 2-0 και το γκολ του Γουϊσά στο 86ο λεπτό, δεν ήταν δυνατό να τους στερήσει τη νίκη!

Αναλυτικότερα,  η Λέστερ άνοιξε το σκορ με το ξεκίνημα, με φοβερό γκολ του Καστάν στο 21ο λεπτό, αλλά 12 λεπτά μετά, ήρθε ο Μάντισον να αποδείξει για ποιον λόγο ο Ρότζερς τον έχει επαναφέρει στην βασική ενδεκάδα.


Ο Άγγλος επιτελικός μέσος σκόραρε με καταπληκτικό φάουλ στο 33ο λεπτό και από εκεί και πέρα, τα πράγματα απλοποιήθηκαν. Ο Ντριούσμπερι Χολ δεν μπόρεσε να χριστεί και αυτός σκόρερ πριν από την λήξη του ημιχρόνου και με την έναρξη του δευτέρου, η Λέστερ έπρεπε απλώς να διαχειριστεί τα κεκτημένα της.


Το έκανε εξαιρετικά για 85 λεπτά, αλλά ο Γουϊσά έδωσε νέο ενδιαφέρον στο ματς στο 86’, καθώς μείωσε με φοβερό σουτ εκτός περιοχής, αλλά δεν ήταν… αρκετό, με το 2-1 να διατηρείται μέχρι τέλους!

Συνεχίζουν λοιπόν με… ευρωπαϊκή ψυχολογία να πιέζουν για την δεκάδα οι «αλεπούδες», μένουν στους 30 βαθμούς και δεν κοιμούνται… ήσυχες οι «μέλισσες» ακόμη, αναφορικά με την παραμονή τους στην Premier League!

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0