Football Talk

Ράγιο Βαγιεκάνο - Ατλέτικο Μαδρίτης 0-1: Δυσκολεύτηκε, αλλά παρέμεινε σε απόσταση... αναπνοής από τη Σεβίλλη! (video)

Ράγιο Βαγιεκάνο - Ατλέτικο Μαδρίτης 0-1: Δυσκολεύτηκε, αλλά παρέμεινε σε απόσταση... αναπνοής από τη Σεβίλλη! (video)
Η Ατλέτικο Μαδρίτης επικράτησε με 1-0 της Ράγιο Βαγιεκάνο (19/03) και παρέμεινε στο -2 από τη δεύτερη στη βαθμολογία της La Liga, Σεβίλλη!
Ένα γκολ του Κόκε στο 49ο λεπτό, ήταν αρκετό για να εξασφαλίσει ένα σημαντικό «διπλό» στην Ατλέτικο Μαδρίτης κόντρα στη Ράγιο Βαγιεκάνο. Οι «ροχιμπλάνκος» επικράτησαν με 1-0 (19/03), πέτυχαν την έκτη σερί νίκη τους στο ισπανικό πρωτάθλημα και διατηρήθηκαν στο -2 από τη δεύτερη στο βαθμολογικό πίνακα της La Liga, Σεβίλλη.

Κατά αυτόν τον τρόπο, επιβεβαίωσαν για ακόμα μία φορά πως βρίσκονται σε καλό αγωνιστικό «φεγγάρι», μετά και την πρόκρισή τους στα προημιτελικά του Champions League!


Η αναμέτρηση ξεκίνησε νωχελικά και για τις δύο ομάδες. Στα πρώτα λεπτά του ματς, καμία από τις δύο ομάδες δεν μπορούσε να δημιουργήσει κάποια μεγάλη ευκαιρία, με την κατοχή να είναι μοιρασμένη και τα σκληρά μαρκαρίσματα να έχουν τον πρώτο λόγο, έναντι του θεάματος.

Δεν θα ήταν υπερβολή να πει κανείς πως στο πρώτο ημίχρονο του παιχνιδιού, δεν συνέβη πραγματικά τίποτα αξιοσημείωτο. Με την έναρξη του δευτέρου, όμως, όλα άλλαξαν!

Στο 49ο λεπτό, ο Ζοάο Φέλιξ βρήκε τον Κόκε με εξαιρετική μπαλιά και αυτός δεν λάθεψε, γράφοντας το 1-0 για την ομάδα του. Έκτοτε, η Ατλέτικο Μαδρίτης ανέβασε κι άλλο την πίεσή της και δέκα λεπτά αργότερα, λίγο έλειψε να βρει και δεύτερο τέρμα, αλλά ο Ντιμιτριέβσκι είχε απάντηση στην προσπάθεια του Αντουάν Γκριεζμάν.


Στα εναπομείναντα λεπτά, το πιο σημαντικό γεγονός ήταν η αποβολή του Κορέα στο 85ο λεπτό, αφού καμία από τις δύο ομάδες δεν κατάφερε να απειλήσει. 

Ως λογικό κι επόμενο, το 1-0 παρέμεινε ως τελικό σκορ της αναμέτρησης, δίνοντας μία πολύ σημαντική νίκη στους «ροχιμπλάνκος», τόσο βαθμολογικά, όσο και ψυχολογικά, παρά την κόπωση που υπήρχε από την ευρωπαϊκή αναμέτρηση στα μέσα της εβδομάδας.

Ράγιο Βαγιεκάνο (Αντόνι Ιραόλα): Ντιμιτριέβσκι, Μπαλίου, Σουάρεθ, Κατένα, Φ. Γκαρσία, Βαλεντίν, Κομεσάνα (62' Σις), Μπεμπέ (62' Παλαθόν), Τρέχο (83' Σιλά), Α. Γκαρσία, Γκουαρδιόλα (76' Ντέκα)

Ατλέτικο Μαδρίτης (Ντιέγκο Σιμεόνε): Όμπλακ, Σάβιτς, Χιμένες, Μανταβά, Γιορέντε, Ντε Πολ, Κόκε (90+2' Χερμόσο), Ερέρα (64' Κορέα), Λόντι (63' Κοντόγκμπια), Γκριεζμάν (90+1' Φελίπε), Ζοάο Φέλιξ (64' Σουάρες)

Φάνης Τσοκανάς
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0