Football Talk

Μπάγερν Μονάχου – Ουνιόν Βερολίνου 4-0: Την σκόρπισαν στους τέσσερις ανέμους οι Βαυαροί με «ιστορικό» Λεβαντόφσκι!

Μπάγερν Μονάχου – Ουνιόν Βερολίνου 4-0: Την σκόρπισαν στους τέσσερις ανέμους οι Βαυαροί με «ιστορικό» Λεβαντόφσκι!
Σαββατιάτικος περίπατος για τους Βαυαρούς κόντρα στην Ουνιόν Βερολίνου (4-0). Αυξήθηκε στους επτά βαθμούς η διαφορά από την 2η Μπορούσια Ντόρτμουντ. Πέμπτη χρονιά που σκοράρει τουλάχιστον 30 γκολ στο πρωτάθλημα ο «εξωγήινος» Λεβαντόφκσι.

Η ομάδα του Βερολίνου ταξίδεψε με «όνειρα» στο Μόναχο για να αντιμετωπίσει την Μπάγερν, όμως τελικά εξελίχθηκε σε… εφιάλτη

Η αρχή έγινε από το πρώτο ημίχρονο για την ομάδα του Γιούλιαν Νάγκελσμαν και ήταν (υπέρ)αρκετή με τον Κομάν να γράφει το 1-0 με ένα εκπληκτικό σουτ εκτός περιοχής. Το 2-0 πέτυχε ο Γάλλος αμυντικός, Τανγκί Νιανζού με κεφαλιά ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Τζόσουα Κίμιχ.

Έκτοτε, την σκυτάλη πήρε ο Ρόμπερτ Λεβαντόφκσι, ο οποίος στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου σημείωσε το 3-0 από την άσπρη βούλα και με το… καλημέρα του δευτέρου μέρους διπλασίασε τα τέρματά του για να κάνει το 4-0.

Οι ενδεκάδες:

Μπάγερν Μονάχου (Γιούλιαν Νάγκελσμαν): Νόιερ, Στάνισιτς, Νιανζού, Ουπαμεκάνο, Ερναντεζ, Κίμιχ (75’ Τολισό), Μουσιάλα (61’ Σάμπιτσερ), Μίλερ (75’ Τσούπο-Μοτίνγκ), Σανέ (75’ Ρόκα), Κομάν (68’ Γκνάμπρι), Λεβαντόφσκι

Ουνιόν Βερολίνου (Ουρς Φίσερ): Λούθε, Γιάκελ, Νοχ, Μπάουμπγκαρτλ, Ρίερσον, Οτσίπκα, Μόβαλντ (62’ Σάφερ), Κεντίρα, Χαραγκούτσι (84’ Ούτζα), Μπέκερ (72’ Μίχελ), Αβονίγι (62’ Βόγκλσαμερ)

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0