Football Talk

Γούλβς – Λιντς Γιουνάιτεντ 2-3: Έφεραν τα πάνω-κάτω και πήραν το τρίποντο από το Μολινό τα «παγώνια»!

Γούλβς – Λιντς Γιουνάιτεντ 2-3: Έφεραν τα πάνω-κάτω και πήραν το τρίποντο από το Μολινό τα «παγώνια»!

Μεγάλη ανατροπή πέτυχε η ομάδα του Τζέσι Μαρς, στον εκτός έδρας αγώνα απέναντι στη Γουλβς. Παρά τις τέσσερις αναγκαστικές αλλαγές των φιλοξενούμενων, εκείνοι κατάφεραν να τα φέρουν όλα «τούμπα» και να πάρουν τους τρεις (πολύ) σημαντικούς βαθμούς!

Με μία μυθική ανατροπή, η Λιντς Γιουνάιτεντ, αρνείται να παραιτηθεί από τη μάχη της παραμονής. Μπορεί το παιχνίδι να πήγε όπως ακριβώς… δεν ήθελε ο Τζέσι Μαρς! Με τέσσερις αναγκαστικές αλλαγές και με δύο γκολ εις βάρος της στο πρώτο ημίχρονο, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να τα ανατρέψουν όλα και να πάρουν τους τρεις βαθμούς στο Μολινό, μένοντας ζωντανοί στην προσπάθεια για την παραμονή στη μεγάλη κατηγορία.

Ένα «ανεπανάληπτο» πρώτο ημίχρονο, στο Μολινό, με τέσσερις αναγκαστικές αλλαγές. Οι τρεις για τους φιλοξενούμενους και η μια για τους γηπεδούχους! Με ένα γκολ του Τζόνι στο 26ο λεπτό, η Γούλβς πήρε το προβάδισμα, ενώ στο 11ο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου ο Τρινκάο διπλασίασε τα τέρματα για τους «λύκους». Έτσι, η ομάδα του Μπρούνο Λάζε πήραν προβάδισμα… ασφαλείας.

Τα προβλήματα τραυματισμών δεν σταμάτησαν εκεί για τη Λιντς, καθώς ο Τζέσι Μαρς είδε και τέταρτο παίκτη του να χρειάζεται αναγκαστική αλλαγή! Ο γκολκίπερ των φιλοξενούμενων χρειάστηκε αλλαγή 10 λεπτά μετά την έναρξη του δεύτερου μισού. Η Λιντς, παρά τις αναγκαστικές αλλαγές όμως, βρήκαν το σθένος και μέσα σε 3 λεπτά, ισοφάρισαν με τον Χάρισον (66’) και τον Ροντρίγκο (69’). Από εκεί και πέρα, το παιχνίδι εξισορροπητικέ με τους γηπεδούχους να έχουν καλύτερα πατήματα!

Μια τεράστια χαμένη ευκαιρία από τη μεριά της Λίντς στο 86ο λεπτό χάθηκε με τον Τζέιμς να χάνει τετ-α-τετ στέλνοντας τη μπάλα πολύ ψηλά! Ένα λεπτό αργότερα με ένα πολύ καλό σουτ με το αριστερό, από τον Τζακ Χάρισον, απείλησε εκ νέου την εστία του Ζοζέ Σα, αλλά ο πορτογάλος κίπερ απομάκρυνε με ασφάλεια!

Εκείνος που έβγαλε τα κάστανα από τη φωτιά για τα «παγώνια» ήταν ο αρχηγός της, Λουκ Έιλινγκ, ο οποίος σκόραρε στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων και διαμόρφωσε το τελικό 3-2, υπέρ των φιλοξενούμενων!

Δημήτρης Φεραδούρος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0