Football Talk

Πληροφορίες από Γαλλία: Προτεραιότητα του Καμπελά ο Ολυμπιακός!

Πληροφορίες από Γαλλία: Προτεραιότητα του Καμπελά ο Ολυμπιακός!

Τις τελευταίες μέρες, το όνομα του Ρεμί Καμπελά έχει πάρει προβάδισμα στα ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, ωστόσο σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του BN Sports, ο Γάλλος αστέρας θέλει και εκείνος, να συνεχίσει στους «ερυθρόλευκους».

Γράφει ο Νότης Χάλαρης

Μπορεί ακόμα να είμαστε μέσα Μαρτίου, όμως ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Ολυμπιακού έχει ξεκινήσει για τα καλά. Ο στόχος για την αναδιαμόρφωση του ρόστερ και την αναβάθμιση του συλλόγου σε κάθε θέση είναι προτεραιότητα για την διοίκηση παρά την πορεία της στο πρωτάθλημααλλά και στην Ευρώπη.

Με τα τελευταία δεδομένα σε Ρωσία και Ουκρανία, ο Ολυμπιακός κοιτάζει συνεχώς για τυχόν… ευκαιρίες, όπως αυτή που άρπαξε η ΑΕΚ με τον Κριχόβιακ. Ωστόσο, το θέμα δεν είναι να αποκτηθεί ένας παίκτης για εννιά ματς αλλά κάποιος που θα μείνει σίγουρα στο ρόστερ και του χρόνου. Μία τέτοια περίπτωση είναι ο Ρεμί Καμπελά.

Έχοντας μείνει ελεύθερος από την Κρασνοντάρ, ο 32χρονος μεσοεπιθετικός αναζητεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και όπως ο ίδιος παραδέχθηκε, ο Ολυμπιακός είναι μία από τις επιλογές του. Ωστόσο, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του BN Sports από τη Γαλλία, το θέμα του έμπειρου άσου είναι πιο… προχωρημένο.

Ο Ολυμπιακός έχει ανοίξει εδώ και καιρό δίαυλο επικοινωνίας με τους ατζέντηδες του ποδοσφαιριστή, οι οποίοι δείχνουν θετικοί στο project των Πειραιωτών. Την ίδια στιγμή, ο ίδιος ο παίκτης, έχει ως… προτεραιότητα τον Ολυμπιακό. Δίχως υπερβολή. Είναι η πρόταση που τον ελκύει περισσότερο από όλες και αυτή που φαίνεται πως θα επιλέξει τις επόμενες μέρες.

Κλειδί στις διαπραγματεύσεις παίζει ο Γιαν Εμβιλά, ο οποίος συνομιλεί καθημερινά με τον Γάλλο άσο ώστε να τον πείσει να πιάσει λιμάνι. Οι δύο τους, να σας θυμίσουμε πως, ήταν συμπαίκτες για αρκετό καιρό στη Σεντ Ετιέν και έχουν διατηρήσει ισχυρή φιλία μέχρι και σήμερα.

Η ουσία είναι πως από τη Γαλλία, προκύπτει πως ο Ολυμπιακός είναι στην κορυφή των επιλογών του Καμπελά και ο στενός του κύκλος, παραδέχεται πως ψηφίζει… «ερυθρόλευκα».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0