Football Talk

Προημιτελικά Champions League: Ζευγάρι «φωτιά» με Τσέλσι-Ρεάλ, Πεπ vs Τσόλο και Βιγιαρέαλ-Μπενφίκα στα... βαθιά, με Μπάγερν και Λίβερπουλ!

Προημιτελικά Champions League: Ζευγάρι «φωτιά» με Τσέλσι-Ρεάλ, Πεπ vs Τσόλο και Βιγιαρέαλ-Μπενφίκα στα... βαθιά, με Μπάγερν και Λίβερπουλ!
Η κλήρωση της προημιτελικής φάσης του φετινού Champions League ολοκληρώθηκε με το ζευγάρι της Τσέλσι με τη Ρεάλ Μαδρίτης να ξεχωρίζει, την ώρα που Μπενφίκα και Βιγιαρεάλ «έπεσαν» στα... βαθιά, κόντρα σε Λίβερπουλ και Μπάγερν Μονάχου αντίστοιχα!
Το φετινό Champions League μπαίνει στην τελική του... ευθεία και η κλήρωση της προημιτελικής του φάσης, ανέδειξε μερικά ζευγάρια με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον!

Η κληρωτίδα έδειξε πως έχει «κέφια» με το... καλημέρα και απέναντι στην κάτοχο του τροπαίου, Τσέλσι, έφερε τη Ρεάλ Μαδρίτης, σε ένα deja vu των ημιτελικών της σεζόν 2020-21. Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει και η συνάντηση των Πεπ Γκουαρδιόλα και Ντιέγκο Σιμεόνε, ενώ η κλήρωση έβαλε... δύσκολα σε Βιγιαρέαλ και Μπενφίκα, αφού για να συνεχίσουν στον θεσμό, θα πρέπει να αφήσουν εκτός Μπάγερν Μονάχου και Λίβερπουλ αντίστοιχα.

Αναλυτικά τα ζευγάρια των προημιτελικών:

Τσέλσι - Ρεάλ Μαδρίτης
Μάντσεστερ Σίτι - Ατλέτικο Μαδρίτης
Βιγιαρεάλ - Μπάγερν Μονάχου
Μπενφίκα - Λίβερπουλ

Υπενθυμίζεται πως οι πρώτες αναμετρήσεις των προημιτελικών θα γίνουν 5/6 Απριλίου και οι ρεβάνς στις 12/13 Απριλίου

Παράλληλα, ολοκληρώθηκε και η κλήρωση για τα ημιτελικά, με τα ζευγάρια να σχηματίζονται ως εξής:

Μάντσεστερ Σίτι/Ατλέτικο Μαδρίτης - Τσέλσι/Ρεάλ Μαδρίτης
Μπενφίκα/Λίβερπουλ - Βιγιαρεάλ/Μπάγερν Μονάχου

Οι πρώτοι αγώνες των ημιτελικών θα διεξαχθούν στις 26/27 Απριλίου και οι δεύτεροι στις 3/4 Μαΐου.

Ο τελικός είναι προγραμματισμένος για το Σάββατο 28 Μαΐου και θα διεξαχθεί στο Σταντ Ντε Φρανς, μετά την απομάκρυνσή του από την Αγία Πετρούπολη.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0