Football Talk

Κριχόβιακ: Όλα όσα έκανε στην πρώτη του προπόνηση με την ΑΕΚ!

Κριχόβιακ: Όλα όσα έκανε στην πρώτη του προπόνηση με την ΑΕΚ!
Τι έκανε ο Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ στην πρώτη του προπόνηση στα «κιτρινόμαυρα».
Η πρώτη προπόνηση του Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τετάρτης (16/03) με τον Πολωνό να φτάνει στα Σπάτα στις 09:30, δηλαδή δύο ώρες πριν από την έναρξή της, περνώντας αρκετή ώρα στο γυμναστήριο!

Παράλληλα, είχε και την πρώτη γνωριμία με τους παίκτες της ΑΕΚ. Πρώτα χαιρετήθηκε με τον Τσούμπερ, ακολούθησε ο Σιμάνσκι και μετά οι υπόλοιποι νέοι συμπαίκτες του.

Μάλιστα, σε αυτούς τον παρουσίασε ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος, μιλώντας ενώπιον όλων στα αποδυτήρια, πριν από την έναρξη της προπόνησης. Χαρακτηριστικά ανέφερε:
 
«Να καλωσορίσουμε στην ομάδα μας έναν νέο ποδοσφαιριστή τον οποίο όλοι τον γνωρίζετε. Είμαστε όλοι χαρούμενοι που ένας ποδοσφαιριστής με τη δική του ποιότητα και προσωπικότητα βρίσκεται ανάμεσά μας, όπως και εκείνος πρέπει να είναι χαρούμενος, γιατί βρίσκεται σε μια ομάδα στην οποία θα βρει ποδοσφαιριστές με ποιότητα και προσωπικότητα».

Τέλος, ο Κριχόβιακ ακολούθησε το κανόνικο πρόγραμμα της προπόνησης μαζί με την υπόλοιπη ομάδα, δεν έκανε καθόλου μόνος του, ούτε βγήκε σε κάποιο κομμάτι της προπόνησης, κάτι που δείχνει πως είναι πανέτοιμος για το ματς της Κυριακής (20/03, 19:30) κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Θοδωρής Καρβουνιάρης
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0