Football Talk

Ράνγκνικ: «Η Ατλέτικο εδώ και 10 χρόνια κάνει το ίδιο πράγμα»

Ράνγκνικ: «Η Ατλέτικο εδώ και 10 χρόνια κάνει το ίδιο πράγμα»
Ο τεχνικός των «κόκκινων διαβόλων», Ραλφ Ράνγνικ, στάθηκε με δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα στις χαμένες ευκαιρίες της ομάδας του στο πρώτο ημίχρονο αλλά και στην κακή διαιτησία που την οδήγησε στον αποκλεισμό.
 Σε δηλώσεις του, μετά την ήττα και τον αποκλεισμό της Μαντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Ραλφ Ράνγνικ είπε ότι οι χαμένες ευκαιρίες του πρώτου ημιχρόνου καθώς και η κακή διαιτησία του αγώνα έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη του παιχνιδιού. Παράλληλα τόνισε ότι η Ατλέτικο έκανε συνεχώς καθυστερήσεις στο δεύτερο μέρος μην αφήνωντας να παιχτεί ποδόσφαιρο.

«Στο πρώτο ημίχρονο, είχαμε τον έλεγχο και καλή απόδοση. Θα μπορούσαμε να πετύχουμε 1-2 γκολ, αλλά, δυστυχώς, σε μία αδράνεια δεχτήκαμε ένα γκολ. Στο δεύτερο μέρος ήταν δύσκολο. Δεν πρέπει να παίξαμε πάνω από 3’ συνεχόμενα στον αγώνα, συνέχεια κάποιος ήταν κάτω στο χορτάρι. Επίσης, κάποιες διαιτητικές αποφάσεις ήταν απίστευτες, αν και δεν ήταν καθοριστικές στο τέλος. Η ομάδα ήταν δύσκολο να βρει ρυθμό» δήλωσε χαρακτηριστικά ο τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0