Football Talk

«Στροφή 180 μοιρών» από Τσέλσι - Παίρνει πίσω το αίτημα για άδειες εξέδρες με την Μίντλεσμπρο

«Στροφή 180 μοιρών» από Τσέλσι - Παίρνει πίσω το αίτημα για άδειες εξέδρες με την Μίντλεσμπρο

«Κάνει πίσω» τελικά η Τσέλσι και αποσύρει το αίτημα προς την Αγγλική Ομοσπονδία για να διεξαχθεί η αναμέτρηση με την Μίντλεσμπρο κεκλεισμένων των θυρών.

Αίτημα για να διεξαχθεί η αναμέτρηση του Σαββάτου κόντρα στην Μίντλεσμπρο για το FA Cup χωρίς θεατές, είχε καταθέσει η Τσέλσι στην Αγγλική Ομοσπονδία. Ωστόσο λίγες ώρες αργότερα και μετά την αντίδραση της διοίκησης της «Μπόρο» αναγκάστηκε να το αποσύρει.

Οι «μπλε» είχαν ζητήσει να πραγματοποιηθεί με άδειες εξέδρες ο αγώνας για λόγους «ποδοσφαιρικής ακεραιότητας», καθώς οι ίδιοι δε θα μπορούν να έχουν κόσμο στο πλάι τους. Αυτό συμβαίνει διότι, μπορεί η Τσέλσι να έχει λάβει σχετική άδεια για να συμμετάσχει στις εγχώριες διοργανώσεις, όμως ένας από τους περιορισμούς είναι ότι δεν μπορεί να «κόψει» εισιτήρια από τις 10 Μαρτίου και έπειτα.

Φυσικά, το αίτημα αυτό ξεσήκωσε τον πρόεδρο της Μίντλεσμπρο, Στιβ Γκίμπσον, ο οποίος πέρασε στην «αντεπίθεση». Συγκεκριμένα, δήλωσε πως «η Τσέλσι και η αθλητική ακεραιότητα δεν ανήκουν στην ίδια πρόταση».

Υπό το φως των παραπάνω αντιδράσεων, οι Λονδρέζοι έκαναν «στροφή 180 μοιρών» και ανακάλεσαν το αρχικό τους αίτημα, ενώ παραμένουν σε συζητήσεις με την FA ώστε να βρεθεί λύση στο πρόβλημα. Η πιο πρόσφατη αναμέτρηση της Τσέλσι ήταν με την Νιουκάστλ την Κυριακή (13/3), με το Στάμφορντ Μπριτζ να ήταν sold-out, καθώς τα εισιτήρια είχαν διατεθεί πριν τις 10/3. Πλέον, κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό και αν δε βρεθεί λύση, τότε η ομάδα του Τόμας Τούχελ θα μπορεί να έχει δίπλα της μόνο τους 28.000 κατόχους διαρκείας στα εντός έδρα παιχνίδια.

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0