Football Talk

Ράγκνικ: «Μεγάλο πλεονέκτημα το ότι παίζουμε εντός έδρας»

Ράγκνικ: «Μεγάλο πλεονέκτημα το ότι παίζουμε εντός έδρας»

Για τη μεγάλη αναμέτρηση κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης μίλησε ο Ραλφ Ράγκνικ.

Στην αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Ατλέτικο Μαδρίτης για την ρεβάνς αναμέτρηση της φάσης των «16» του Champions League έχουν στραφεί όλα τα φώτα. Ο Ραλφ Ράγκνικ σε δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου υπογράμμισε το πλεονέκτημα που έχει η ομάδα, αφού αγωνίζεται στην έδρα της.

Αναλυτικά:

«Είναι 1-1, παίζουμε εντός έδρας και πρέπει να βεβαιωθούμε ότι αυτό είναι πλεονέκτημα για εμάς. Αυτό που είπε ο Αντόνιο Κόντε και μετά τον αγώνα. Ήταν μια πολύ δύσκολη ατμόσφαιρα. Όπως είπα, είναι ένα από τα μεγαλύτερα κομπλιμέντα που μπορείς να λάβεις αν ο αντίπαλος προπονητής μιλήσει μετά το παιχνίδι για μια δύσκολη ατμόσφαιρα για αυτούς.

Αυτό που πρέπει να συνειδητοποιήσουμε: Πρέπει να φέρουμε τους φιλάθλους μας πίσω, ακόμα περισσότερο από ό,τι είναι συνήθως, έτσι πρέπει να παίξουμε με τρόπο ώστε οι οπαδοί να μπορούν πραγματικά να μας βοηθήσουν σε όλο το παιχνίδι».

Για το επιθετικό παιχνίδι της Ατλέτικο:

«Ειδικά απέναντι σε μια ομάδα σαν αυτή, που έρχεται ακριβώς με αυτό το είδος προσέγγισης, θα προσπαθήσουν να δημιουργήσουν αυτές τις φάσεις, που έχουν να κάνουν με το physical game. Εμείς θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για αυτό γνωρίζοντάς το, αλλά και να προσπαθήσουμε να αποφύγουμε την κατοχή της μπάλας όπου μπορούν εύκολα να έρθουν σε επαφή με το σώμα μας. Αυτό πρέπει να κάνουμε».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0