Football Talk

Τζίνι Βαϊνάλντουμ: Μετανιωμένος για την αποχώρησή του από τη Λίβερπουλ

Τζίνι Βαϊνάλντουμ: Μετανιωμένος για την αποχώρησή του από τη Λίβερπουλ

Μεγάλο λάθος θεωρεί πλέον την αποχώρησή του από το Άνφιλντ, ο Ζορζίνιο Βαϊνάλντουμ, την ώρα που η Παρί Σεν Ζερμέν τον «βγάζει στο σφυρί».

Δεν έχουν περάσει παρά μόνο λίγοι μήνες από την μετακίνηση του Βαϊνάλντουμ στο Παρίσι, με τον Ολλανδό ποδοσφαιριστή να μην έχει καταφέρει σε κανένα σημείο της σεζόν να προσαρμοστεί στην Παρί και να πείσει τον Μαουρίτσιο Ποκετίνο με τις εμφανίσεις του.

Έτσι, μετά τον αποκλεισμό των Παριζιάνων από το Champions League από την Ρεάλ Μαδρίτης, ήδη έχουν ξεκινήσει συζητήσεις για «ξεσκαρτάρισμα» του ρόστερ, με τον Βαϊνάλντουμ να είναι ένας από τους παίκτες που αναμένεται να αποτελέσουν παρελθόν το καλοκαίρι.

Ωστόσο, παρά την κακή σεζόν που διανύει στην ομάδα της Ligue 1, ο 31χρονος κεντρικός μέσος, έχει ακόμα υψηλές «μετοχές» στην ποδοσφαιρική αγορά της Αγγλίας και ήδη έχουν ακουστεί οι πρώτες «σειρήνες»,  μεταξύ των οποίων και η Λίβερπουλ. Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής, λίγο πριν αποχωρήσει από το Μερσεϊσάιντ, είχε δηλώσει πως θα ήθελε μια μέρα να επιστρέψει έστω και σαν φίλαθλος της ομάδας. Κάτι που αποδεικνύει τους δεσμούς που διατηρεί με τον σύλλογο.

«Εάν είναι εφικτό, θα ήθελα να επιστρέψω. Το αίσθημα που έχουμε εγώ και η οικογένειά μου με αυτό τον σύλλογο είναι μόνο καλό. Ελπίζω να μπορέσω να έρθω κάποια μέρα και να παρακολουθήσω έναν αγώνα, καθώς θα είμαι οπαδός της Λίβερπουλ μια ζωή», ήταν τα λόγια του Βαϊνάλντουμ μετά το τελευταίο του ματς με τα «κόκκινα».

Wijnaldum-Liverpool-3.jpg

Πλέον, είναι κάτι παραπάνω από εμφανές ότι δεν περνάει το ίδιο ωραία στο Παρίσι και ήδη σκέφτεται τον επόμενο προορισμό του. Παρότι δήλωσε πως θα παλέψει όσες δυσκολίες κι αν έχουν παρουσιαστεί, φαίνεται πως η αποχώρησή του θεωρείται δεδομένη.

«Δεν είμαι καθόλου ικανοποιημένος από τον χρόνο συμμετοχής μου, αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Πρέπει να συνεχίσω να μάχομαι. Τα τελευταία χρόνια είχα συνηθίσει να αγωνίζομαι πολύ και τώρα αυτό είναι κάτι διαφορετικό. Η κατάσταση δεν είναι αυτή που ήθελα», ήταν τα λόγια του Ολλανδού στο μέσο της πατρίδας του, NOS.

Θυμίζουμε βέβαια πως και ο Γιούργκεν Κλοπ λίγο πριν την αρχή της σεζόν είχε αναφερθεί στην απουσία του Τζίνι από την Λίβερπουλ. «Όταν προετοιμαζόμαστε για έναν αντίπαλο, κοιτάμε παλιότερους αγώνες και πάντα ο Τζίνι είναι εκεί. Μάλλον πρέπει να το συνηθίσουμε… Δεν είναι μόνο το αγωνιστικό κομμάτι, μας λείπει πολύ η φιγούρα του και στα αποδυτήρια».

Μπορεί για την ώρα να μην υπάρχει κάτι επίσημο, αλλά αν η τιμή που θα θέσει στον Βαϊνάλντουμ η Παρί Σεν Ζερμέν είναι λογική, τότε δεν αποκλείεται να δούμε τους «κόκκινους» να κάνουν κίνηση.

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0