Football Talk

Μπαρτσελόνα - Οσασούνα 4-0: Από τεσσάρα, σε τεσσάρα οι «μπλαουγκράνα», που βλέπουν δεύτερη θέση! (video)

Μπαρτσελόνα - Οσασούνα 4-0: Από τεσσάρα, σε τεσσάρα οι «μπλαουγκράνα», που βλέπουν δεύτερη θέση! (video)
Η Μπαρτσελόνα σκόρπισε την Οσασούνα στους «τέσσερις ανέμους», επικρατώντας με 4-0 (13/03) στο Καμπ Νόου! Μεγάλοι πρωταγωνιστές οι Φεράν Τόρες και Ντεμπελέ, οι οποίοι είχαν συμμετοχή στα τρία από τα τέσσερα γκολ και έφεραν τους «μπλαουγκράνα» στο -5 από τη δεύτερη στη βαθμολογία της La Liga, Σεβίλλη, που έχει ματς περισσότερο!
Η εποχή Τσάβι έχει ξεκινήσει για τα καλά, η Μπαρτσελόνα είναι εμφανές πως «αλλάζει» σελίδα και απέναντι στην Οσασούνα, απλώς το επιβεβαίωσε ξανά!

Οι «μπλαουγκράνα» επικράτησαν με 4-0 (13/03), έχοντας σε μεγάλη μέρα τον Φεράν Τόρες, που σκόραρε δις, αλλά και τον Ουσμάν Ντεμπελέ, που μοίρασε δύο ασίστ, και πλέον βρίσκονται σε απόσταση... αναπνοής από τη δεύτερη Σεβίλλη, που είναι στο +5 στον βαθμολογικό πίνακα της La Liga, αλλά έχει παίξει ένα ματς περισσότερο!


Η Μπαρτσελόνα έδειξε από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης πως ήθελε να κυριαρχήσει στον αγωνιστικό χώρο. Μόλις στο 13ο λεπτό, η πίεσή της απέδωσε «καρπούς».

Ο Βιδάλ έκανε ένα απρόσεκτο μαρκάρισμα εντός περιοχής, ο διαιτητής έδειξε την «εσχάτη των ποινών» και ο Φεράν Τόρες που ανέλαβε την εκτέλεση, έγραψε το 1-0 για την ομαδά του, με το δεύτερό του γκολ στη φετινή La Liga. Πριν συμπληρωθεί, ωστόσο, μισή ώρα παιχνιδιού, έμελλε να τα... τριτώσει!

Πιο συγκεκριμένα, στο 21' ο ίδιος παίκτης υποδέχθηκε με άψογο τρόπο μία υπέροχη μπαλιά του Ντεμπελέ, απέφυγε τον προσωπικό του αντίπαλο και με όμορφο τελείωμα ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 2-0!

Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός, παρά το αβέβαιο μέλλον του στον σύλλογο, έβγαζε μεγάλη διάθεση εντός του αγωνιστικού χώρου και έξι λεπτά μετά την πρώτη του ασίστ στη βραδιά, «μοίρασε» και δεύτερη, όταν έκανε τη σέντρα και ο Ομπαμεγιάνγκ την μετουσίωσε σε ένα τρίτο γκολ για τους «μπλαουγκράνα»!

Το σύνολο του Τσάβι δεν σταμάτησε να πιέζει και να δημιουργεί ευκαιρίες, αλλά τόσο ο Ομπαμεγιάνγκ στο 51', όσο και ο Ντεμπελέ στο 70', δεν κατάφεραν να ανεβάσουν κι άλλο τον δείκτη του σκορ.

Εν τέλει, το έπραξε ο Πούιγκ στο 75', όταν βρέθηκε σε θέση βολής απέναντι στον Ερέρα και με ωραίο τελείωμα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του. Στο τελευταίο σφύριγμα, ο φωτεινός πίνακας στο Καμπ Νόου έδειξε το 4-0 ως τελικό σκορ του ματς, επιβεβαιώνοντας το εξαιρετικό «φεγγάρι», αγωνιστικά, στο οποίο βρίσκονται οι «μπλαουγκράνα». 

Άλλωστε, οι κόποι τους πλέον αντικατοπτρίζονται και στον βαθμολογικό πίνακα της La Liga, όπου απέχουν μόλις πέντε βαθμούς από τη δεύτερη Σεβίλλη, η οποία έχει παίξει, ωστόσο, ένα ματς περισσότερο!

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:
Μπαρτσελόνα (Τσάβι): Τερ Στέγκεν, Ντάνι Άλβες, Πικέ (62' Λενγκλέ), Ε. Γκαρθία, Άλμπα (79' Μινγκέθα), Πέδρι (73' Πούιγκ), Μπουσκέτς, Γκάβι, Ντεμπελέ, Τόρες (80' Μπρέιθγουεϊτ), Ομπαμεγιάνγκ (73' Ντεπάι)

Οσασούνα (Γιαγκόμπα Αρασάτε): Ερέρα, Βιδάλ, Ν. Γκαρθία (46' Ερνάντες), Κρουζ, Κοτέ, Μονκαγιόλα, Τόρο (Ο. Γκαρθία), Μαρτίνες (73' Μπράσανατς), Μπενίτο (67' Μπούντιμιρ), Ρ. Γκαρθία (46' Ρ. Τόρες), Κ. Γκαρθία

Φάνης Τσοκανάς
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0