Football Talk

«Ντόρτια» η Τράμπζονσπορ των Σιώπη-Μπακασέτα: Μόνη, πρώτη, στο +18, με εννέα αγωνιστικές να απομένουν!

«Ντόρτια» η Τράμπζονσπορ των Σιώπη-Μπακασέτα: Μόνη, πρώτη, στο +18, με εννέα αγωνιστικές να απομένουν!
Η Τράμπζονσπορ επικράτησε με 4-2 της Γκεζτεπέ (12/03) και ξέφυγε ακόμα περισσότερο από τους διώκτες της! Πλέον, ούσα μόνη, πρώτη στο +18, η «παρέα» των Σιώπη-Μπακασέτα «αγκαλιάζει» ακόμα πιο σφιχτά τον τίτλο!
Με μία άκρως πειστική εμφάνιση, η Τράμπζονσπορ επέστρεψε στις νίκες στο τουρκικό πρωτάθλημα και πλέον βρίσκεται στο +18 από τη δεύτερη Κόνιασπορ, στη βαθμολογία της Super Lig!

Η «παρέα» των Σιώπη-Μπακασέτα, με τον πρώτο να ξεκινά βασικός και τον δεύτερο να μπαίνει ως αλλαγή, επικράτησε με 4-2 (12/03) της Γκεζτεπέ, κι έκανε ένα ακόμα σημαντικό «βήμα» προς τον τίτλο, που μοιάζει ολοένα και πιο κοντά!

Παρά το γεγονός πως οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 31', τα γκολ των Ενουακέμε (34') και Ομούρ (37'), έφεραν το ματς... τούμπα μέσα σε έξι λεπτά! Στο 43' ισοφάρισε ο Αϊντόγλου, αλλά το δεύτερο μέρος άνηκε ολοκληρωτικά στην Τραμπζονσπόρ, που με ένα γκολ του Ντζανίνι στο 49' και ένα ακόμα του Ομούρ στο 53', διαμόρφωσε το τελικό 4-2 (12/03) και επιβεβαίωσε πως η ελληνική «παροικία» έκανε ένα ακόμα μεγάλο βήμα προς τον τίτλο.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0