Football Talk

Μπρέντφορντ - Μπέρνλι 2-0: Ο Τόνεϊ αποφάσισε πως οι «μέλισσες» θα παίζουν και του χρόνου στην Premier League! (video)

Μπρέντφορντ - Μπέρνλι 2-0: Ο Τόνεϊ αποφάσισε πως οι «μέλισσες» θα παίζουν και του χρόνου στην Premier League! (video)
Στο «εξάποντο» που έλαβε χώρα στο Brentford Community Stadium ανάμεσα στην Μπρέντφορντ και την Μπέρνλι, οι δύο ομάδες έδειχναν να συμβιβάζονται με την ισοπαλία, αλλά εν τέλει οι γηπεδούχοι χαμογέλασαν στα χασομέρια (2-0). Ο Έρικσεν σέντραρε στο 85ο λεπτό, ο Τόνεϊ σκόραρε με κεφαλιά και από το σημείο του πέναλτι και οι «μέλισσες» φαίνεται πως θα παραμείνουν στην Premier League, εξαιτίας του Άγγλου

Σε ένα ματς που έκανε όποιον το παρακολούθησε να αναρωτηθεί «πώς είναι δυνατόν να μένει στο 0-0», Μπρέντφορντ και Μπέρνλι δεν σκόραραν αλλά ο Ιβάν Τόνεϊ ήταν εκεί για να λύσει κάθε απορία. Χρίστηκε σκόρερ δις (2-0), έκρινε την αναμέτρηση και οδηγεί την ομάδα του στην πρώτη της «σωτηρία» μετά από 75 χρόνια!

Παρά ταύτα, ευνοημένη από το εν λόγω αποτέλεσμα είναι κυρίως η ομάδα του Τόμας Φρανκ, η οποία αν και πιέστηκε περισσότερο από τους φιλοξενούμενους, βρήκε τον τρόπο να διατηρήσει το «μηδέν», έχοντας και την τύχη με το μέρος της, με αποτέλεσμα να συγκεντρώσει τέσσερις βαθμούς από τα ματς απέναντι σε Νόριτς και Μπέρνλι!

Αναλυτικότερα, η πρώτη καλή στιγμή του ματς, έλαβε χώρα στο 5ο λεπτό από φάουλ του Μπράουνχιλ, με την μπάλα να καταλήγει λίγο έξω. Το ίδιο συνέβη και στο σουτ του Εμπουεμό δύο λεπτά αργότερα, ενώ στο 13’ παρακολουθήσαμε μία από τις καλύτερες στιγμές του παιχνιδιού, με τον Έρικσεν να σουτάρει και τον Πόουπ να ανταπεξέρχεται εξαιρετικά.


Από εκεί και πέρα, ο ρυθμός του πρώτου 20αλέπτου έπεσε σε σημαντικό βαθμό, με τον Κορνέ να μην σκοράρει με όμορφο διαγώνιο σουτ στο 23΄ και το πρώτο μέρος να λήγει ισόπαλο στο απόλυτο «μηδέν».

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, ο Σον Ντάις έπεισε την ομάδα του πως μπορεί να φύγει νικήτρια από την έδρα των «μελισσών», αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι στο σουτ του Ροντρίγκες που κατέληξε στο δοκάρια στο 76’.

Όλα έδειξαν πως στο «εξάποντο» θα έχουμε ισοπαλία, αλλά ο Ιβάν Τόνεϊ είχε διαφορετική άποψη. Μετέτρεψε σε γκολ την σέντρα του Έρικσεν στο 85ο λεπτό, σκόραρε στο 93ο λεπτό με πέναλτι (17ο συνεχόμενο στον στόχο) και με πέμπτο συνεχόμενο τέρμα για την ομάδα του σε 180 λεπτά, την οδηγεί με ασφάλεια στην παραμονή στην Premier League!

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0