Football Talk

Σκέφτεται να… πληρώσει την Τσέλσι για να επιστρέψει στην Ίντερ ο Λουκάκου!

Σκέφτεται να… πληρώσει την Τσέλσι για να επιστρέψει στην Ίντερ ο Λουκάκου!

Απίστευτο και όμως… αγγλικό! Ο Ρομέλου Λουκάκου σκέφτεται να μειώσει τον μισθό του στην Τσέλσι, προκειμένου να αποκτήσει την ελευθερία του και να επιστρέψει στην Ίντερ!

Η κατάσταση στην Τσέλσι φαίνεται πως δειλά-δειλά ξεφεύγει, με το αγωνιστικό του πράγματος να μην απέχει πολύ, προκειμένου να κάνει ένα «μπαμ». Δεν είναι λίγοι άλλωστε οι ποδοσφαιριστές που ανήκουν στο ρόστερ της Τσέλσι και επεξεργάζονται την αποχώρησή τους, με τους Αντρέας Κρίστενσεν, Θέσαρ Αθπλικουέτα και Αντόνιο Ρίντιγκερ να έχουν προτάσεις από άλλους συλλόγους.

Στην ίδια μοίρα ξεκινά να… περνά και ο Ρομέλου Λουκάκου, ο οποίος προσπαθεί από μόνος του να επιτύχει την αποχώρησή του! Μάλιστα, δημοσιεύματα από την Ιταλία, κάνουν λόγο πως ο Βέλγος σκέφτεται να μειώσει τον μισθό του στην Τσέλσι, για να συνεχίσει την καριέρα του στην Ίντερ, με τις πρόσφατες δηλώσεις του περί επιθυμίας επιστροφής να κάνουν και πάλι την εμφάνισή τους!

Μένει να δούμε αν ο Λουκάκου, ο οποίος αποτελεί και την πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία της Premier League θα αποχωρήσει τόσο σύντομα από το «Νησί», με την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί με τον Ρόμαν Αμπράμοβιτς να τον επηρεάζει άμεσα!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0