Football Talk

Τον παιχταρά Κριχόβιακ από την Κράσνονταρ φέρνει τώρα η ΑΕΚ! (video)

Τον παιχταρά Κριχόβιακ από την Κράσνονταρ φέρνει τώρα η ΑΕΚ! (video)

Σε ένα τεράστιο «μπαμ» προχωράει η ΑΕΚ, φέρνοντας τον Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ - «Φέρτε με και παίζω κι αύριο» (σ.σ. εννοούσε κόντρα στον Παναθηναϊκό) δήλωσε στους ανθρώπους της «Ένωσης»!

Σχετικά Άρθρα

Η ΑΕΚ πάει για ένα τεράστιο μεταγραφικό μπαμ και να κάνει άμεσα δικό της τον παικταρά και αρχηγό της Κράσνονταρ, Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ! Οι συζητήσεις με τον διεθνή Πολωνό κεντρικό χαφ της ρώσικης ομάδας είναι σε πολύ προχωρημένο στάδιο, με τον Δημήτρη Μελισσανίδη να δείχνει αποφασισμένος να τον φέρει τώρα στην ομάδα, μέσα από το μεταγραφικό παράθυρο που άνοιξε εκτάκτως λόγω της κατάστασης σε Ρωσία και Ουκρανία.

Οι συζητήσεις είναι προχωρημένες μεταξύ ΑΕΚ και της πλευράς του παίκτη και γίνονται προσπάθειες ώστε ο ποδοσφαιριστής να έρθει άμεσα στην Αθήνα για τα ματς των πλέι οφ, με προοπτική να μπει φυσικά και τη νέα σεζόν στην OPAP Arena! Ο Κριχόβιακ θέλει να έρθει στην ΑΕΚ και μάλιστα σε συζητήσεις που είχε χθες με ανθρώπους της Ένωσης τους τόνισε «φέρτε με και παίζω και αύριο» (σ.σ. εννοούσε κόντρα στον Παναθηναϊκό)!

Πρόκειται για μία τεράστια μεταγραφή, εφόσον φυσικά ολοκληρωθεί θετικά, καθώς ο Κριχόβιακ είναι παίκτης με τεράστια ποδοσφαιρική χρηματιστηριακή αξία. Με την Κράσνονταρ έχει συμβόλαιο έως το 2024 και παίρνει 3 εκατ. ευρώ τον χρόνο!

Φέτος ο Κριχόβιακ φέτος έχει παίξει 17 ματς με την Κράσνονταρ και μετράει 4 γκολ και 3 ασίστ. Γενικά η καριέρα του είναι σπουδαία και είναι ο ποδοσφαιριστής που έψαχνε καιρό η ΑΕΚ για τη θέση «6» και «8» που να της κάνει τη διαφορά. Έχει φορέσει 86 φορές τη φανέλα της Εθνικής Πολωνίας και έχει σκοράρει 5 γκολ. Στο παρελθόν έχει παίξει στη Ρεμς (131 συμμετοχές, 12 γκολ 3 ασίστ), στη Λοκομοτίβ Μόσχας (109 συμ., 23 γκολ, 15 ασίστ), Σεβίλλη (90 συμ., 5 γκολ, 6 ασίστ), Γουεστ Μπρόμιτς (31 συμ., 3 ασίστ), Ναντ (21 συμ.), Παρί Σεν Ζερμέν (19 συμ.), Κράσνονταρ (17 συμ, 5 γκολ, 2 ασίστ) και Μπορντό (2 συμ.). Στόχος της ΑΕΚ είναι τα επόμενα 24ώρα να φέρει τον παίκτη στην Αθήνα και να ολοκληρώσει αυτό το τεράστιο μεταγραφικό «μπαμ».

Θοδωρής Καρβουνιάρης
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0