Football Talk

Λίβερπουλ - Σαλάχ: «Κατέρρευσαν» οι συζητήσεις για την ανανέωση συμβολαίου με τον Αιγύπτιο

Λίβερπουλ - Σαλάχ: «Κατέρρευσαν» οι συζητήσεις για την ανανέωση συμβολαίου με τον Αιγύπτιο

Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, οι συζητήσεις μεταξύ Λίβερπουλ και Μοχάμεντ Σαλάχ για την ανανέωση συμβολαίου του Αιγύπτιου έχουν «καταρρεύσει».

Σχετικά Άρθρα

Η τελευταία φορά που οι δύο πλευρές μίλησαν ήταν τον περασμένο Δεκέμβρη, με τον Σαλάχ να μην μένει ευχαριστημένος από την προσφορά της Λίβερπουλ. Οι «κόκκινοι» δεν προτίθενται, προς ώρας, να δώσουν μεγάλη αύξηση στον μισθό του «Φαραώ», καθώς δε θέλουν να ταράξουν τις ισορροπίες εντός της ομάδας. Θεωρούν άδικο δηλαδή, κάποιοι να αμείβονται με παχυλά ποσά και άλλοι με πολύ μικρότερα.

Φυσικά, επιθυμία του παίκτη είναι να παραμείνει στο Άνφιλντ, αλλά όλα θα εξαρτηθούν από τους διοικούντες της Λίβερπουλ, οι οποίοι θα χρειαστεί να επανέλθουν με βελτιωμένη πρόταση. Αυτή την περίοδο, όχι μόνο δεν υπάρχει συμφωνία, αλλά ούτε καν συνομιλίες.

Υπενθυμίζουμε, ότι το συμβόλαιο του Σαλάχ με την ομάδα του Μερσεϊσάιντ ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2023 και αυτή την στιγμή ο Αιγύπτιος αμείβεται με 240 χιλιάδες ευρώ την εβδομάδα και ζητά ένα ποσό κοντά στις 400 χιλιάδες για να ανανεώσει. Ωστόσο, σύμφωνα πάντα με τον Ιταλό δημοσιογράφο, δεν είναι στα πλάνα του «Φαραώ» να αποχωρήσει στην ερχόμενη μεταγραφική περίοδο, ακόμα κι αν δεν έχει επιτευχθεί συμφωνία, καθώς δε θέλει να πάρει κάποια βιαστική απόφαση για το μέλλον του, γνωρίζοντας ότι σε λιγότερο από 12 μήνες θα μπορεί να υπογράψει ως ελεύθερος σε οποιαδήποτε ομάδα.


www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0