Football Talk

Τσέλσι: Σκέφτονται την αποχώρηση Αθπλικουέτα, Ρίντιγκερ και Ζορζίνιο!

Τσέλσι: Σκέφτονται την αποχώρηση Αθπλικουέτα, Ρίντιγκερ και Ζορζίνιο!

Τίποτα δεν είναι δεδομένο προς το παρόν για την επόμενη ημέρα της Τσέλσι, με τον Ρόμαν Αμπράμοβιτς να έχει αποχωρήσει και τα οικονομικά του συλλόγου να «καταρρέουν». Ταυτόχρονα, ποδοσφαιριστές από το υπάρχον ρόστερ δεν γνωρίζουν αν θα συνεχίσουν στο Στάμφορντ Μπριτζ, με πρώτους τους Αθπλικουέτα και Ρίντιγκερ, ενώ ο Αντρέας Κρίστενσεν έχει αποδεχθεί την πρόταση της Μπαρτσελόνα!

Αμφίβολο είναι το μέλλον αρκετών ποδοσφαιριστών της Τσέλσι στο Στάμφορντ Μπιτζ, με το έγκριτο δημοσιογράφο Fabrizio Romano να αναφέρει πως ο Θέσαρ Αθπλικουέτα και ο Αντόνιο Ρίντιγκερ δύσκολα θα παραμείνουν και του χρόνου στο Λονδίνο.

Ο πρώτος επεξεργάζεται ακόμη την πρόταση της Μπαρτσελόνα, σκεπτόμενος και την αποχώρηση του Αντρέας Κρίστενσεν με προορισμό την Βαρκελώνη, ενώ ο δεύτερος έχει προτάσεις από τρεις ομάδες στα χέρια του και ταυτόχρονα δεν έχει δώσει ξεκάθαρη απάντηση και στην πρόταση ανανέωσης που δέχθηκε από τη νυν ομάδα του.

Τέλος, αμφίβολο είναι και το μέλλον του Ζορζίνιο στους Λονδρέζους, με τον Ιταλό να βλέπει το συμβόλαιό του να λήγει το καλοκαίρι του 2023, δίχως να έχει δεχθεί ακόμη πρόταση ανανέωσης!

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0