Football Talk

Βιεϊρίνια: «Γράψαμε ιστορία με την πρόκριση στους «16» και θέλουμε να συνεχίσουμε»

Βιεϊρίνια: «Γράψαμε ιστορία με την πρόκριση στους «16» και θέλουμε να συνεχίσουμε»

Το σύνθημα της πρόκρισης έδωσε ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, Αντελίνο Βιεϊρίνια, ο οποίος αναφέρθηκε για το ερχόμενο ματς κόντρα στη Γάνδη.

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται για πρώτη φορά σε ευρωπαϊκή διοργάνωση Μάρτιο μήνα και αντιμετωπίζει τη Γάνδη για τους «16» του Europa Conference League.

Το έργο του Δικεφάλου δεν είναι εύκολο, όμως είναι μία ευκαιρία να συνεχίσει ακόμα πιο μακριά στην Ευρώπη. Το σύνθημα για αυτό το ματς, έδωσε ο Αντελίνο Βιεϊρίνια.

Ο Πορτογάλος άσος του Δικεφάλου ανέφερε πως άπαντες έχουν όνειρο το παραπάνω βήμα στην Ευρώπη αλλά και να γράψουν ιστορία με την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικά είπε: «Έχουμε μάθει όλα αυτά τα χρόνια πως παίζονται αυτά τα παιχνίδια. Γράψαμε ιστορία με την πρόκριση στους «16» και θέλουμε να συνεχίσουμε να γράφουμε ιστορία

Περιμένω ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια ποιοτική ομάδα. Εμείς ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε στο γήπεδο. Δεν έχουμε συνηθίσει ως σύλλογος να παίζουμε αυτό το διάστημα στην Ευρώπη, αλλά ονειρευόμαστε να φτάσουμε όσο πιο μακριά μπορούμε στη διοργάνωση.

Το να παίζεις Κυριακή-Πέμπτη-Κυριακή ήταν δύσκολο στην αρχή. Όμως τώρα είμαστε πολύ καλύτερα και από άποψη αποτελεσμάτων και από τη διαχείριση του ρόστερ. Ήθελα να παίζουμε Τρίτες ή Τετάρτες, αλλά σαν σύλλογος μεγαλώνουμε παίζοντας Κυριακή-Πέμπτη-Κυριακή»

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0