Football Talk

Έλυσε το συμβόλαιό του Καμπελά η Κρασνοντάρ και φουντώνουν τα σενάρια για Ολυμπιακό!

Έλυσε το συμβόλαιό του Καμπελά η Κρασνοντάρ και φουντώνουν τα σενάρια για Ολυμπιακό!

Τα τελευταία 24ώρα το όνομα του Ρεμί Καμπελά παίζει δυνατά στο μεταγραφικό ρεπορτάζ του Ολυμπιακού και η λύση της συνεργασίας του με την Κρασνοντάρ, κάνει ακόμα πιο έντονο το ενδιαφέρον.

Η απόφαση της FIFA, έσκασε σαν «βόμβα» στην ευρωπαϊκή αγορά και ήδη οι σύλλογοι έχουν στήσει ουρά για τα «αστέρια» που μπορούν να φύγουν ως ελεύθεροι από τα πρωταθλήματα της Ουκρανίας και της Ρωσίας. Για τον Ολυμπιακό, ο Ρεμί Καμπελά είναι ένας από τους στόχους που έχουν έρθει στο προσκήνιο.

Κάθε ώρα, νέα δημοσιεύματα κάνουν το φλερτ του ελληνικού συλλόγου και του Γάλλου μεσοεπιθετικού ακόμα πιο έντονο, ωστόσο η ανακοίνωση της Κρασνοντάρ, το… απογείωσε. Ο ρωσικός σύλλογος έκανε γνωστό πως το συμβόλαιο του 32χρονου άσου λύθηκε και πλέον είναι ελεύθερος να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής βρισκόταν στη Ρωσία από το 2019, όταν αποκτήθηκε έναντι 12 εκατ. ευρώ από την Σεντ Ετιέν και συνολικά μέτρησε 17 γκολ και 11 ασίστ σε 62 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, μεταξύ των οποίων και Champions League.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0