Football Talk

ΠΑΟΚ: Επιστροφή στις προπονήσεις για Μιτρίτσα

ΠΑΟΚ: Επιστροφή στις προπονήσεις για Μιτρίτσα

Στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης επέστρεψε ο Αλεξάντρου Μιτρίτσα.

Ευχάριστα νέα για τον ΠΑΟΚ καθώς η προπόνηση της Τρίτης (8/3) πραγματοποιήθηκε με μια επιστροφή, εκείνη του Αλεξάντρου Μιτρίτσα. Ο «δικέφαλος του βορρά» συνεχίζει την προετοιμασία του για την αναμέτρηση κόντρα στη Γάνδη, με το σημερινό πρόγραμμα να πραγματοποιείται με φόντο το χιόνι!

Η σχετική ενημέρωση:

«Είναι γνωστό πως η Νέα Μεσημβρία έχει το δικό της ιδιαίτερο κλίμα. Τη στιγμή που στην υπόλοιπη Θεσσαλονίκη έβρεχε, λοιπόν, στο προπονητικό κέντρο του ΠΑΟΚ όλα ήταν άσπρα. Ε, και; Το προσωπικό του γηπέδου φρόντισε για τον καθαρισμό του αγωνιστικού χώρου, οι πορτοκαλί μπάλες βγήκαν από την αποθήκη και η προπόνηση έγινε δίχως προβλήματα.

Ο Δικέφαλος, άλλωστε, έχει μπροστά του την αναμέτρηση με τη Γάνδη και καλείται να παρουσιαστεί έτοιμος για τη μεγάλη πρόκληση του Europa Conference League. Το πρόγραμμα της προπόνησης της Τρίτης (08.03) αφορούσε την κυκλοφορία της μπάλας και την τακτική τόσο στο ανασταλτικό όσο και στο δημιουργικό κομμάτι.

Ο Αλεξάντρου Μιτρίτσα επέστρεψε σε φουλ ρυθμούς, έτσι το μοναδικό όνομα που υπάρχει στο ιατρικό δελτίο είναι αυτό του Νέλσον Ολιβέιρα.

Την Τετάρτη (09.03) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00 στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας, με την προπόνηση να είναι ανοικτή για 15’ για τους εκπροσώπους του Τύπου. Στις 14:30, στο γήπεδο της Τούμπας θ’ ακολουθήσει η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου του Ράζβαν Λουτσέσκου. Τους ποδοσφαιριστές θα εκπροσωπήσει ο Αντρέ Βιεϊρίνια».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0