Football Talk

Μπαστόνι: «Δεν υπήρξε ποτέ κρίση, δεν υπάρχουν κακά μήλα στην Ίντερ»

Μπαστόνι: «Δεν υπήρξε ποτέ κρίση, δεν υπάρχουν κακά μήλα στην Ίντερ»

Ο κεντρικός αμυντικός της Ίντερ, Αλεσάντρο Μπαστόνι, βρέθηκε στην συνέντευξη τύπου της Ίντερ ενόψει της ρεβάνς με τη Λίβερπουλ για τους «16» του Champions League, μιλώντας τόσο για την αναμέτρηση όσο και για το κλίμα στους «νερατζούρι».

Ο διεθνής Ιταλός, που συμπλήρωσε 100 συμμετοχές με την φανέλα της Ίντερ απένατι στην Σαλερνιτάνα, μίλησε αρχικάγια τον πρώτο αγώνα της σειράς, όπου η ομάδα του ηττήθηκε με 2-0, καθώς και τι πρέπει να προσέξουν αυτός και οι συμπαίκτες του στο Άνφιλντ.

«Θα άλλαζα το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα. Κάναμε ένα υπέροχο παιχνίδι, βάζοντας τη Λίβερπουλ σε δύσκολη θέση. Όλοι ξέρουμε τι ιστορία έχει αυτή η ομάδα. Έχω ήδη αντιμετωπίσει πολλούς κορυφαίους παίκτες. Η επίθεσή της είναι πολύ δυνατή, θα χρειαστεί να κάνουμε προσεκτικό παιχνίδι και σε ατομικό και σε ομαδικό επίπεδο για να τους περιορίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο. Είμαι ενθουσιασμένος που θα παίξω σε ένα τόσο σημαντικό γήπεδο και ανυπομονώ για αυτό. Το καλοκαίρι που αγωνίστηκα στο Γουέμπλεϊ ένιωσα τι σημαίνει πάθος, από τους Άγγλους οπαδούς».

internazionale_cinemaApp.jpg

Στη συνέχεια, έκανε λόγο για τα τελευταία αποτελέσματα της Ίντερ, καθώς και το κλίμα που επικρατεί στην ομάδα.

«Το 5-0 (σ.σ. με την Σαλερνιτάνα) δεν τελείωσε καμία κρίση αυτοεκτίμησης, αφού ποτέ δεν υπήρξε κρίση. Πάντα είχαμε αυτοπεποίθηση, είμαστε ισχυρή και σταθερή ομάδα. Δεν υπάρχουν κακά μήλα στην ομάδα μας: αυτό είναι που μετράει. Πάντα είχαμε πίστη ο ένας στον άλλο».

Τέλος, αναφέρθηκε στον συμπαίκτη του Ρόμπιν Γκόσενς και την σχέση τους, από όταν ήταν συμπαίκτες στην Αταλάντα. «Έχω καλή σχέση με τον Γκόσενς από τις μέρες στο Μπέργκαμο, νιώθαμε πολλά τα τελευταία χρόνια. Χρειάζεται χρόνο για να επιστρέψει στην κορυφή, αλλά γνωρίζει ότι έφτασε σε ένα μεγάλο κλαμπ. Ο Ρόμπιν είναι χαρούμενος που είναι εδώ και ελπίζω να τον δω στα καλύτερά του όσο το δυνατόν συντομότερα».

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0